Radojičić (ne)će biti protokolarni gradonačelnik

* Vučić će kontrolisati eventualne sukobe sa Vesićem, koji će biti izabran za Radojičićevog zamenika, a zadržaće i funkciju menadžera grada
Gradski odbor SNS danas predlaže članove gradskog veća Beograda

Ostavite komentar


  1. Taj tandem nece trajati ni godinu dana. Izgeleda da on ne zna bas mnogo o igri velikih brojeva. Namestice mu igru i gotovo.

  2. Andrija zamenik,otvori se zemljo,ništa bolje ne zaslužujemo

  3. Iza dr Radojičića stoji uspešan rad i znanje, koje je samo svojim radom stekao. Takav stručnjak radi u eminentnoj bolnici, sa najmlađim i najtežim pacijentima. Ako je mogao da rad Bolnice unapredi, to može sigurno i sa Beogradom.

  4. Cekajte da covek pocne sa radom, da prodje izvesno vreme pa cemo moci da komentarisemo rezultate. Sve pre toga je bzvz komentarisati.

  5. može li neko da mi objasni zanimanje „politički analitičar“??? Prekinite više da dajete medijski prostor takvim likovima, svako ko čita novine je „analitičar“, tj. ima svoje mišljenje ali ga ne iznosi javno (sem komentara), a velika većina medija posebnu pažnju posvećuje „samozvanim analitičarima“, daje im prostor i to, nažalost uvek jednim te istima, a iz njihovih analiza se jasno vidi njihova „politička“ opredeljenost….TUGA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.