Radojičić: Trg Republike za primer

Ostavite komentar


    1. Cega primer doktore? Pustosi koju ostavljate za sobom. Odvratan je. Kada dodjem poslovno u Bgd, smuci mi se zivot. Sve ste unistili.

    1. Dr.kako vikendica na Zlatiboru? Jeste li sredili sve papire? Super ako jeste, nego da se vratimo na Trg.Evo juče prošetah tom sramotom i kičerajem.Nešto ti se kod Buhe kocke da izvineš malo uzdigle, kanda da je malo neravno. Svanuće sloboda, daće bog da se oformi ozbiljan sud za vaša zlodela a Trg je zločin i kazna za sve nas koji preziremo dan kad ste došli na Vlast.Ali ničija nije gorela doveka pa neće ni vaša. Sram te bilo.

  1. Trg je za primer, svima cemo Vam tu suditi za sve sto ste ucinili Srbiji, Beogradu i svim ostalim gradovima u zemlji!

  2. Novogodišnja rasveta je za tu navalicu stranih turista bila presudna. Ne treba je ulkanjati.

  3. Jao covece kako se ti brukas! Ako nadjes jednog Beogradjana kome je Trg Republike ok, ja se besim! To je najobicniji betoniran heliodrom. A klupe kamene! Leti vrele zimi ledene! Nema covek gde da sedne. A drvece???!!! Ma srem te bre bilo covece kako si se prodao. Cuti bruko jedna!!

    1. Drvece… ja ne vidim 60 stabala na trgu koji su obecani. Trg predstavlja prazan, prostor bez duse i znacaja, tako nesto sam mogao i ja projektovati a nisam strucnjak za to.

  4. Niti je trg za primer, niti si ti za primer jadni gradonacelnice, nicemu ne sluzis, a odajes utisak uplasenog i nesposobnog coveka.

  5. Prošao sam Trgom početkom meseca kada je bio pljusak i duvala jaka košava, dok je još bilo postavljeno klizalište i onaj vašar sa roštiljem i nekim đinđuvama. Prepešačio sam od Tanjuga Obilićevim vencem, preko Trga do Makedonske.

    Ama nikad više u životu tuda dok ovo što su napredni smandrljali neko ne humanizuje. Prvo što nemaš gde da se skloniš od naleta vetra i kiše. Pa onda one kocke – neke rasklimatane, a na kraju Obilićevog venca , kod Knez Mihajlove, nagibljene, postavljene tako da se kiša sliva sredinom ulice. Čist fušeraj. Trg je ogromna praznina koja služi samo za neke Vesićeve predstave. Ono je ruglo ma šta god cenjeni vlasnik nelegalizovane gradnje na Zlatiboru rekao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.