Radomir Lazović: Partije više ne mogu da mobilišu ljude

Aktivista Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" u finišu izborne trke govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Jos jedan dokaz mom misljenju kako su Patke jedna skupina autisticnih nadobudnih hipstercica. 3.5% vam je uspeh? Ta vi ste uspevali privuci desetine iljada ljudi na ulice u prethodnim protestima, 3.5% je sramota. Pukli ste drugari, al vi to ni ne shvatate pa ne znate ni zasto ste pukli. Pukli ste jer nemate stav, nemate plan, ne znate sta konkretno ocete postici, ne znate sta konkretno zelite, samo znate sta ne zelite, a ne zelite nista sto je realno, izvodivo i smisleno. Onih 12 tacaka, koje ste srocili, pokazuju kako vi nemate predstavu nit sta cem sluzi, nit sta je izvodivo. Jedino sto umete je aktivizam radi aktivizma.

    1. Жао ми је што се нисте потрудили да прочитате њихов програм, а реално, то је једина политичка опција која је дозволила критику свог програма, и усвајала предлоге обичних људи! Ако ћемо о јавном појављивању са поруком „против“, то су најзапаженије од њихових порука у скученом медијском простору. Наравно да пуно тога уче покушајима и грешкама, али Мистер НБГ, ово је једини покрет у којем те грешке можете исправљати уласком у тај покрет! Односно уласком у исти можете постати креатор другачијих политика, а не гунђави посматрач. или опортуниста-лепилац плаката.

  2. Iskoristiće „naredni period“ da razgovaraju o greškama?! Ne mogu da dočekam da čujem zaključke sa „radničkog saveta“! Molim Danas da nas blagovremeno i objektivno obavesti!

  3. Svi građani Srbije moraju da shvate da samo „ozbiljne“ stranke i koalicije mogu da omoguće „velikim“ liderima da pobede !!
    Zato je Vučić prihvatio Đinđićevu politiku raznolike koalicije (DOS) koju on realizuje na „malo“ autoritaran način , i da je ta balkansko-evropska politika najbolja za sada ,
    dok se ne pojavi BOLjA (skandinavsko-evropska socijal-demokratija).

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.