Radomir Nikolić ponovo u trci za Kragujevac

Ostavite komentar


  1. Pa to je očaravajuće. Tominog mališana ne vole ni ljubitelji sekte u Kg-u. Sada njegov šofer, frizer, Radiša Urošević i familija, kao i ostali čudnovati likovi mogu slobodno da nastave sa burazersko interesnim kombinacijama.

  2. Sve je ovo odavno bilo jasno svima, sem najiskusnijem, Verku. Sve je ok inace, sem cinjenice da on sam odredjuje odbornicku listu! Jedan covek. Nema demokratije u nasim strankama.

  3. Na sednici gradskog odbora SNSa, u petak, 14 februara, Darko Glišić, predsednik IO SNSa, “preneo” je kragujevačkim naprednjacima, da zakopaju interne ratne sekire i dao podršku Raletu, da “jaše još jedan krug”. Time je Vučić „zadovoljio“ Tomu, izbegao sukob sa njim, kormilo Kragujevca prepustio “malom od palube”, na još četiri godine, a nama Kragujevčanima stavio do znanja da je Kragujevac otpisan od strane Beograda, bar još četiri godine, da će nas i dalje sve investicije, privatni kapital, putevi i pruge zaobilaziti kao kiša oko Kragujevca. Polako, ali sigurno, “zahvaljujći” porodici Nikolić, Kragujevac se vraća u vreme, kao do 2005-te, kada su nas u celoj Srbiji zvali “DOLINA GLADI” i sprdali se sa nama! A Raletu je razoj Kragujevca, “deveta rupa na svirali”, kao “onomad” Koštunici haški Sud!
    Da li smo mi baš toliki mazohisti, da trpimo tiraniju jedne porodice, nad 200.000 ljudi? I to sve samo zarad mira između Vučića i Tome! Kragujevčani, razmislite malo o tome i o Tomi i Raletu, ali bogami i o Vučiću!

  4. Kragujevac 2015 – 2020

    Učinak Radomira nejakog i novi program Udruženja ZASTAVA 101

    1. Bez ijednog evra ulaganja države u obilaznice oko Kragujevca i autoput ka Čačku uz kamione sa opasnim teretom koji prolaze pored osnovnih i srednjih škola gradskim saobraćajnicama umesto obilaznicom !
    2. Promena urbanističkog plana radi kupovine privatne imovine za autobusku stanicu kod jezera Bubanj, iako je postojala državna – gradska imovina kod Strnih žita i važeći plan. Za promenu plana doveden stručnjak iz NS koji je pod merama Agencije za brobu protiv korupcije ali ga Nikolić ne smenjuje jer mu završava poslove oko ucrtavanja novih lokacija gde zatreba!
    3. Bespravna nadgradnja spratova većih od dobijenih dozvola u centru Kragujevca uz zaštitu Zorice Avramović, koja čuva ledja gradonačelniku Nikoliću, i ne šalje inspektore da popišu nelegalne spratove u samom centru grada kod Ureda i Vojne bolnice !
    4. Gašenje javnih preduzeća grada i prevodjenje svih u jedno preduzeće, što se radi u malim gradovima a ne u bivšim prestonicama !
    5. Nerešavanje pitanja Deponije i Energetike i zagadjenje grada i gradjana zbog nesposobnosti gradonačelnika da započne rešavanje tih pitanja u 5 godina vladanja gradom !
    6. Nepostojanje stručnjaka u Gradskom Veću već lokalnu Vladu vode isključivo partijskih politički postavljenih nesposobni predstavnici Radomira Nikolića njegovih rodjaka i prijatelja iz škole !
    7. Izgradnja nadzemne garaže kod Srca će dodatno zagaditi vazduh u centru grada !
    8. Linijski taksi koji staje na svakih 15 metara u centru Kragujevca kod Ureda, blokiraju i zaustavljaju saobraćaj a da ih niko u tome ne sprečava, jer neko iz inspekcije, ima svoje taksije kojima uzima novac gradskom prevozu koji je subvencionisan iz gradske kase !
    9. Narkomani i alkoholičari i opasni psi bez korpi u Velikom Parku medju majkama sa bebama, jer gradonačelnik ne tera komunalnu policiju da radi svoj posao !
    10.Ulice i trotoari u centru grada prepuni djubreta rupa i zakrpa !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.