Radonjić: Naprednjačke falange i partijska policija deluju zajedno iz straha

Ostavite komentar


  1. Gospodin Radonjić u jednom greši,nama upravo ne trebaju takozvani lideri takozvane opozicije poput gospode Jeremića,Djilasa,Lutovca i sličnih koji su već okusili vlast i koji su dobrim delom odgovorni za stanje u kojem je zemlja.NE ŽELIMO ispušene muštikle i novog SNS Frankenštajna sklopljenog na bazi ličnih i partijskih interesa,nadamo se da će upravo ovi protesti iznedriti neke nove ljude koji će bavljenje politikom i vršenje vlasti shvatiti na pravi način.

  2. Svaka čast, kratko i jasno.
    A imami predlog, „naoružati se“ vodenim pištoljima napunjenim sokom od cvekle ili višnje, i tako obeležiti batinaše.

  3. Gospodine profesore, nešto se ne sećam da sam vas ikada video u prvim redovima – kad tako lepo znate šta treba onda svojim ličnim primerom pokažite da ste spremni da dobijete pendrek po leđima i da popijete suzavac. Lako je biti pametan iz udobnog kabineta i terati mlade da dobiju batine da bi vi posle toga zauzeli još bolje fotelje a oni i dalje da budu tamo gde su bili …

  4. Zaljuljao im se (truo) brod i to opasno. Ekologija (Rio Tinto, Zidjin, Ling Long) i privatna svojina (zakon o eksproprijaciji) su pojmovi poznati svim gradjanima ali su i kraci ozbiljnih makaza koje bi opozicija sada morala mnogo češće da koristi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.