Radulović: SNS skupljao potpise svima koji učestvuju na izborima

Ostavite komentar


  1. Gospodin stečajni stručnjak svaki dan mi ulepša svojim izjavama.

    1. Mislis bivsi ministar privrede kod Vucica koji je dao ostavku zbog uocene korupcije u vladi?
      Svoju odluku je obrazlozio time da nije hteo da krade zbog toga sto nije hteo da pored ostalog, „da“ pare Cedi. Ovi koji su ostali da daju pare Cedi doveli su do toga da prosecna plata raste po stopi od 17 evra godisnje…

  2. Pa morali su , kada cela opozicija moze da se smesti u dva autobusa .

    1. Vi u SNS ni kombi ne bi popunili kada bi ukinuli dnevnicu , užinu i privilegije

    2. Meni ovaj Radulović obećava, izaćiću na izbore ako nema veliike gužve na izbornom mestu akobude, mrzime da se guram sa babama!

  3. Lako je Trifinoviću sedi u špajzu i gladi brke dok mu SNS-ovci daju potpise.
    Vala je od silne predizborne borbe ispraznio špajz. Valjaće to popuniti apanažom iz skupštinske kase kad zasedne. Borba će biti neprestana iako uzaludna za građane. Dunjdt ostaje samo nosiocu liste i par srećnika koji će moći da onmove zimnicu u ekonomski teška nastupajuča vremena. Na kraju krajeva šta je reč naspram punog špajza?

  4. DJB je jedina prava opozicija. Puna podrška u borbi za suverenu Srbiju kojom upravljaju građani a ne politička i bankarska mafija.

  5. Ja sam licno skupljao potpise na NBG-u i znam da smo skupili jedva 300. Smorio sam se zbog nezainteresovanosti i ljenosti ljudi. I sada i licno iz prve ruke znam da ovaj tip ne govori istinu. Upotrijebio bih pravi glagol, ali mozda mi izbrisu komentar, jer kao da se taj glagol iz nekog meni nejasnog pravila bontona ne smatra prikladnim.

  6. Sređen birački spisak je prvo slovo azbuke regularnog izbornog procesa. DS na čelu sa Borisom Tadićem i ministrom Milanom Markovićem nije sredila BS u toku punog četvorogodišnjeg mandata 2008-2012. I sad perjanice tog odabranog društva : Đilas, Jeremić, Čomićka i Živković pričaju o demokratiji!? Njihovi naslednici su se bar potrudili da prikupe potpise za „svoju opoziciju“!?

  7. Opšte je poznato da niko nije član SNS-a zbog ubeđenja u politiku te stranke, već su korumpirani jer imaju ličnog interesa !
    Sramota me je koliko je država korumpirana i koliko je rasprodata da mi liči zbog njihovog bahatog majmunisanja na BANANA DRŽAVU, dok je njih sramota koliko im dobro to ide…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.