Rakić (DS): Novo odlaganje u Velikom Trnovcu dokaz da Vučićev režim namerno odlaže kraj izbora 1foto FoNet Milica Vučković

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) i buduća narodna poslanica Dragana Rakić ocenila je danas da odlaganje ponovljenog glasanja u Velikom Trnovcu zbog dojave o navodno podmetnutoj bombi, „predstavlja nov neoboriv dokaz da režim (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića namerno odlaže završetak parlamentarnih izbora započetih još 3. aprila“.

„Politički sistem u Srbiji je praktično razoren i sva i zakonodavna i izvršna vlast su i formalno i suštinski skoncentrisane u rukama samo jednog čoveka: nelegitimnog predsednika Aleksandra Vučića“, navela je Rakić u saopštenju.

Po njenim rečima, umesto da je Srbija dobila skupštinu i vladu, „voljom korumpiranog režima Aleksandra Vučića, Srbija je dobila izbornu agoniju za koju niko više ne zna kada će biti okončana“.

„Vučić i njegove pristalice su Srbiju i njene gradjane uvukli u blato iz kojeg ne može ni na istok, ni na zapad, sve dok se ne oslobodi režima koji je razorio i oteo državu, a sad se i otvoreno ruga svemu normalnom i zdravom što je još ostalo u zemlji“, kazala je zamenica predsednika DS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari