Rakić: Vučić stoji iza Milorada Pantića i Vladimira Orlića 1foto FoNet Milica Vučković

Narodna poslanica Dragana Rakić reagovala je danas zbog odluke predsednika Skupštine Vladimira Orlića da zabrani Jeleni Mihajlović, majci deteta ispisanog iz vrtića u Pećincima, da se obrati medijima u Skupštini, pa čak i da bude u istoj prostoriji.

„Na osnovu čega je Vladimir Orlić doneo odluku da obezbeđenje jednoj građanki Srbije zabrani učešće na konferenciji u Narodnoj skupštini? I zašto bi to uradio? Šta možemo tek da očekujemo u budućnosti, kada već danas šalje majku da posmatra konferenciju sa balkona? Izgleda da smo bili u pravu kada smo rekli da je Orlić izabran za predsednika Skupštine upravo zato da bi gušio slobodu govora u Skupštini na isti način kao što je to radio u televizijskim emisijama,“ zaključila je Rakić.

Ona je ukazala da, baš kao što i Milorad Pantić Luki može da radi šta god poželi u Pećincima zato što ima podršku Aleksandra Vučića, iz istog razloga i Vladimir Orlić misli da može u potpunosti da razdvoji Narodnu skupštinu i građane koje bi poslanici trebalo da predstavljaju.

„Iza svakog moćnika koji maltretira građane stoji Aleksandar Vučić koji mu to omogućava, a naš zadatak je da se zajedno izborimo da Skupština ponovo bude sigurno mesto za sve nas. Sigurna sam da mi to možemo jer nema jače sile od solidarnih građana u borbi za svoja prava,“ poručila je Dragana Rakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari