Rama i Čeku demantuju Vučića: Grešiš o datumu za vojsku!

Ostavite komentar


  1. Oni demantuju samo datum, ali ne i nameru, što znači da ne odustaju od formiranja „vojske“.

  2. Oni koji su željni formiranja vojske, neka se dobrovoljno prijave i pohađaju je, a narod neka ostave glupih i besmislenih provokacija na ovu temu jer nije ovo nikakva šala i ružno je šaliti se na ovaj način! Ta vojska može uneti samo nemir!

  3. Na pocetku sukoba na Kosovu Amerikanci i ostali su mogli da insistiraju na razoruzavanju, na tome da se dogovrima postigne mir, imali su mehanizme da nateraju Srbiju da odustane od oruzanih akcija bas kao i Albance,. Umesto toga krenuli su da naoruzavaju Albance, da ih obucavaju, da im pruzaju logistiku u sukobu protiv Srba, podizali su logore u Albaniji, pruzali su im i propagandisticku potporu u koju neki i danas veruju itd. Rezultat takve neodgovorne i promasene politike je ovo sto imamo danas, mafijasko-nacosku paradrzavu gde su na vlasti albanski „heroji“ i generalno nestabilni i neprijateljski region koji je svakim danom sve udaljeniji od EU. I kao da to nije bilo dosta, Amerikanci i ostali sada podrzavaju stvaranje albanske vojske na Kosovu a da pre toga nista nije reseno. Niti je ta albanska paradrzava legalizovana, niti postoji sporazum sa Srbijom. Ti „mislioci“ koji stoje iza ideje stvaranja vojske sta misle da ce time postici? Da li imaju toliko mozga da ukapiraju da time samo pripremaju teren za novi rat? Americke akcije po svetu nisu nigde doneli trajno resenje niti pomirenje sto je pokazatelj da su jednostavno nesposobni da stvore mir ili im cilj nije mir nego stvaranje kriznih tacaka koje mogu da aktiviraju svakog momenta kada im zatreba za neke njihove interese. Jos zalosniji su oni“domaci“ koji im u tome pomazu, bilo za pare bilo iz licnih opterecenja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.