Rano je da opozicija izađe sa predsedničkim kandidatom

Marketinške agencije smatraju da još nije vreme da se rade istraživanja podrške potencijalnih Vučićevih protivnika na izborima

Ostavite komentar


  1. Naravno da je rano. Prvo da se vidi ko će sve da ode u zatvor, zbog utaje poreza. Za to vreme, prvorodjeni žvalavko iz Čipuljića može samo da uživa. Samozvana opozicija bi trebalo da se pokrije ušima, i pusti druge da se bave politikom, a oni neka “krckaju“ to što su pokrali.

  2. Najbolji kandidat opozicije je MARINIKA ! ! ! Ona ce od “ naseg vakcinisanog Ace “ napraviti “ mamaljugu “ a sektu razvejati na cetiri strane sveta ( naravno posle lustracije i malo bukagija )

  3. Citam vase novine almost every day i molim vas ne tracarite.Dodjite sebi
    ostanite dogstojni.

  4. Vojvodjani treba da uzmu svoje pare svoje u svoje ruke i dosta je bilo i SPS I SNS kraj i konačno kraj

  5. Da li je moguće da u Srbiji nema poštenog i sposobnog čoveka koji nije u službi bar 4 do 5 stranih službi koji bi mogao da glumi predsedničkog kandidata.

  6. Pajtić je u pravu! Nikako političar već neko ko je poznat u narodu kao uzoran umetnik, sportista itd. Evo ako nekoga interesuje moj predlog je akademik Dušan Kovačević!

  7. Jedanput nas je prodao… hoće li, eventualno, ući u koaliciju sa Vučićem??? Dajte, objavite program! Tačka 1. LUSTRACIJA!!!

  8. Ne ide to tako.Preko noći da neko vaskrsne ne ide.Jednom je prevara uspela sa Koštunicom.To vreme je davno prošlo.Dva puta nekog da zezneš nema šanse.

  9. Dali je politikolog gospodin Cvijan zaboravio ko je pisao izborne uslove?

  10. Kako ovaj objektivan list ne napisa jednu rečenicu, da ovi političari nijedan ne nosi masku a niti drži distancu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.