Rašković Ivić: „Oluja“ i dalje traje

Ostavite komentar


  1. Ти кажеш нешто о олуји и погрому , па ти си до јуче говорила да је “олуја “легитмна акција против српског народа, покриј се са ушима и ћути , боље ти је.

    1. Алхемичар:To ona i sada kaže. Prva je se javila da kritikuje govor predsednika Vučića u Bačkoj Palanci.

    2. Pre obilnog lupetanja i izmisljanja cinjenica, bice potrebno da nam navedes kada i gde je to izjavila. Bez toga si kvalifikovan kao lazljivi vucicev sendvicar!

  2. Само да подсетим јавност о дотичној, која је говорила да се у Сребреници десио геноцид и да је погром Срба 1995 год, легитимна акција , чисто да виде људи какву опозицију имају у Србији.

    1. Ур Нино сар Сербуле:Ona da ima imalo morala ne bi se uopšte oglašavala u javnosti.

  3. Jedino sto zna vecina opozicionara u ovom slucaju i gdja Ivic jeste da kritikuju i vredjaju zalaganje predsednika Vucica…

    1. mikica:Nismo mi zaboravoli kada je ova gospođa tvrdila kako je u Srebrenici počinjen genocid.Da zna šta je sramota pokrila bi se ušima i ne bi ništa komentarisala.

      1. A ko je i zasto onda otisao da se klanja u Srebrenicu balijskoj vojsci, sve dobivsi kamen u glavu?

  4. Nove „Oluje“ nece biti, zato sto imamo predsednika koji nece dozvoliti da se desi genocid nad njegovim narodom

    1. Mina:Ova gospođa bi izgleda želila da se ponovo Oluja dogodi. E gospođo neće moći.Više se nikada Srbima neće dogoditi nikakva Oluja.

  5. Kakva predizborna trka,ko se pre Vučića setio da obeleži parastosom stradanje Srba i sve to obeleži ovakvim skupovima. Dotična gospođa također potiče iz onih predela pa se nije udostojila da pokrene bilo kakvu inicijativu ,a bila je u mogućnosti pre.

    1. Maša:Kako da pokrene kada ona odobrava Oluju.Ne bih se iznenadio kada bi je vidio da prisustvuje proslavi Oluje.

  6. Kaze bivsi clan DSS cija je retorika sto se tice ovakvih stvari bila mnogo zapaljivija od ostalih, ali je prodaja drugoj stranci uticala na misljenje same gospodje.

    1. Sasa:Ona nije bila u toj koloni jere je se na vreme sklonila na sigurno, a sada se našla da nam drži predavanje.

      1. Da je ona bila u koloni ne bi ovako komentarisala i plašila narod da je ponavljanje istorije ono što će uslediti. Neko ko je to preživeo ne može ni da pomisli da se bilo šta slično ponovi.

  7. Niko ovde ne zvecka oruzjem, ali nije Srbija saka pirinca pa da se prospe. Ne treba pokazivati slabosti i plasiti se nove Oluje. Nece je biti, jer je Srbija daleko mocnija nego sto je bila.

    1. Mocnija? Od kada nas je vas Vucic IPAPom uclanio u NATO i obecao amerikancima da mu cela armija necenikada biti veca od 3000 Vvojnika, nasuprot 4000 americkih u Bondstilu?!

  8. Dali moje oci ovo dobro vide.Da posle toliko godina vladanja sa DSS,sad rece tek recenicu Oluja je zlocin.Samo jos jedan dokaz,da kad su na vlasti nisu smeli da iznose svoja misljenja nego mislejnja zapada.

    1. Zato Vucic uvek iznosi samo svoje misljenje? … Samo ne moze tacno da se seti sta to mese ….

  9. Dok si ti bila na vlasti i tebi slicni, oluju niste ni spominjali, ni onaj muceni narod, vama je bilo bitno da ste u fotelji.

  10. Traje, traje – mi starosedeoci to osecamo svaki dan! Pocelo je jos davne 1944. godine – ubistva, pljacke, a na kraju i kompletna okupacija!

  11. Бранитељ

    Из устију jедног
    изашло је то,
    за Србина једног
    Муслимана сто!

    Највећи од свију
    бранитељ је наш,
    ко га неће, бију,
    мораћеш да знаш!

    И птица зна на грани,
    постало је клише,
    где Србију брани,
    Срба нема више!

  12. Mnogo sto sto sta taj covek ima i moze da iskoristi ali da koristi ovako nesto je blago receno uzas.

  13. Mislim da je ona osoba koja ima najmanje prava da priča bilo šta o „Oluji“, jer je već dovoljno kontraverznih izjava i gluposti o toj temi izgovorila.

  14. Oluju nikada Srbija nece zaboraviti, a danas smo daleko od toga. Predsedniku sigurno nije u planu jos nemira slicnih onima koje su nam doneli mnogi pre njega, on sada ispravlja njihove greske.

  15. Već kod čitanja prvog pasusa mi nije bilo dobro! kakve veze ima sve ovo sa predizbornom kampanjom???To što je progovorio o nećemu o ćemu se ćutalo godinama!? Šta lupa?

  16. vi cete govoriti o „Vucicevoj oluji“ ..na bilo kakve nacine pokusavate da se vratite na politicku scenu..nadamo se da vam se ti ciljevi nece ostvariti…ovi ljudi koji su sada na vlasti rade za dobrobit svoje zemlje i svog naroda

    1. Mrtva trka. Ona bi da se ‘vrati’ na scenu, a taj vas da na sceni i ‘ostane’? Problem je sto Vucic tacno zna sta i kome treba da proda da bi na sceni i ostao a Sanda nema nista na prodaju!

  17. Način percepcije neke vesti ili izjave je subjektivna stvar svakog od nas, pa tako i Sandre Rašković. Njoj je očigledno od kada joj je stranka van političke scene, svaki javni nastup, bilo kog drugog sem nje, predizborna kampanja.

  18. Sve zavisi kakva se politika vodi. Hrvati vode politiku koja ima za cilj da napravi nemire, dok Srbija vodi politiku mira. Te stvari su evidentne..

  19. Gospođa unosi paniku sa svojim paranoičnim komentarima. Jasno je da se cela njena kampanja svodi na ubeđivanju naroda da se u mraku kriju zavere.

  20. Gospođa Ivić kritikuje samo da bi kritikovala. Mislim da je svako poređenje Miloševićeve i Vučićeve izjave apsurdno jer se radi o dve različite vremenske distance.

  21. Njeni komentari izazivaju paniku, a slobodno mogu reći i raskol. Izuzetno neprofesionalno s njene strane. Kao psihijatar i psihoterapeut trebalo bi to da zna.

    1. Kao psihijatar trebalo bi da se pozabavi autisticnim pacijentom sa Aspergerovim Sindromom koji prodaje sto nije njegovo, preti Olujom onima koji nece da ih proda, svi koji su protiv njegovog misljenja su neprijatelji, misli da je najpametniji i nepogresiv jos od Seseljevih Vremena?

  22. Izvinite kome je bitna ova osoba i njeno mišljenje? Popala političarka koja je učestvovala u politici samo i isključivo na konto imena svog preminulog oca.

  23. Ista političaraka koja je svojevremeno cepala zastave EU i vređala Mogerinijevu, sada je najveći zagovornik ulaska Srbije u tu istu EU. Bez obzira na sve moramo biti pametni i naučiti greške iz prošlosti kako nam se nove Oluje ne bi nikada dogodile.

    1. … protiv politicara koji je raznosio cigarete dobrovoljcima SRSa na frontu i cistio Seselju cipele i zardjale kasike, dobar si, …. :)))))))

  24. Ne ponovila se nikada ni jedna Oluja, ni jednom narodu na svetu. Prošli smo sito i rešeto i sada moramo pametniji da budemo kako bismo kroz istoriju prošli sa što manje grešaka i žrtava.

  25. Dobri ste Botovi, Vucic unosi takav haos i konfuziju medju vas da ni o lupetanja prevazilazi i vase najbolje komentare. Kada vas covek cita jedne iza drugih, niti vise znate koga napadate niti zasto, znate mucenici samo da taj neko ne voli Vucica, koji sve vise ne voli ni sebe samog!

  26. Zašto bi to bilo plašenje naroda? Činjenica je da smo u 20 veku imali mnogo više Oluja nego bilo koji narod navodi na činjenicu da činimo sve kao narod da se to više nikada ne ponovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.