Rašković Ivić: Omogućiti fer izbore jer to u interesu Srbije, inače Narodna stranka neće učesvovati

Ostavite komentar


  1. Znate kada ce biti fer izbori, nikad?!
    Onog dana kada predsednik izbornog mesta dobije zatvorsku kaznu zbog bugarskog voza,mrtvih glasaca,i slicnih manipulacija.
    Kazem nikad,jer sve i da sve bude regularno na izbornim mestima, nikada nece opozicija imati novca,sendvica,tv emisija kao sto ima vlast!!!

    1. Još samo EU komisija da vas podrži i eto vi pobediti, Ha ha.
      Meni uvek odgovarala svaka vlast zadnjih 40 godina i nisu imali uticaj na mene lično i moj život.
      Ni na jednu vlast nisam kukao jer nije ta vlast moj usvojitelj.
      Ko su ti ljudi što samo kukaju na vlast kao da im je vlast kriva za nešto, čast izuzetcima ali onda treba da se obrate institucijama koje su nadležne.

      1. Rode, ova vlast je obezvredila institucije. Centralizovala je Srbiju. Izadju iz balona sapunice i realno sagledaj stvari.

  2. Postovana gosp.Raskovic,.Ovde nikada neće biti postenih i fer izbora,jer lopovima to ne odgovara.Ima li nesto nejasno?

  3. Gospodjo Raskovic, ne znam na koje se pravo Vi pozivate da delite lekcije u Srbiji? Zar ne bi bilo bolje da se za Srbe boorite zajedno sa Pupovcem?

    1. Niti je kad imala političku težinu ,niti je sada ima,a drži lekcije i preti sa svojih 0,3%birača.Treba raditi u ime građana i biti sa njima svaki dan da bi dobila podršku a ne izaći sa pretnjom bojkota pred izbore.

  4. Ова госпођа опет призива страну силу и притисак!!!

  5. Dokle vise ucenjivanje ako necete na izbore,mnogo mnogo nas zabole ….. Svi smatrate da nemoźe drzava bez vas,necete na izbore necete idi u zavicaj pa se bori za priznavanje Srba kao konstutivnog naroda.

  6. Прво вратите већински изборни систем за локалне скупштине, а за републички и покрајински парламент увести мешовити тако да свака општина добије свог посланика а ресто да се бира пропорционално!

  7. Pokojni jovan bio strava od coveka a vi ste politicki dobro krenuli a sada nista od toga.

  8. Fer izbori su Omoguceni
    Ali vi niste Fer
    Zudite za tim izborima a ništa Pre izbora niste Uradili
    Ni jednu Masku niste Kupili
    To takodje Gradjane jako interesuje

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.