Rašković Ivić: Protesti ne mogu da promene vlast, ali šalju jasnu poruku

Ostavite komentar


  1. Svi ste vi „opozicionari“ vučićevi- da niste, odavno bi napustili parlament jer ste kao i premijerka- fikusi ! Kada, što bi Prof.Bakić rekao – zbog muke i Ja da naroda zaživi revolucionarni sud, pa pošten narod bude sudio kriminalcima političarima na trgovima, vi ćete „opozicionari“ prvi biti da štitite ove lopove i huligane koju uništiše državu ! Narod vas ne želi na protestima – ovo su gradjanski protesti samo poštenog sveta !!! Videćete uskoro kako će narod sve vas bahate na čelu sa diktatorom izbaciti iz poslaničkoj klupa. Dosta je narodu prodavanja magle !

    1. Ovo su protesti SZS i nisu narodski jer narod većinski podržava vlast što pokazuju svi izbori.

      1. Pedja, zaboravili ste navodnike oko reci izbori. Znate kada cemo imati slobodne izbore? Onda kada moj ujak koji zivi u selu kod Sremske Mitrovice I nema kablovsku televiziju na kraju dana kada upali TV bude mogao da na stanici sa nacionalnom frekvencijom cuje kritiku Vuciceve vlasti a ne samo hvalospeve. Recimo da mu tom prilikom neko objasni kako to Vuciceva vlast daje sebi za pravo da od penzionera ukrade najmanje milijardu evra I ne trepne, ali bezpogovorno prihvata da otplacuje dugove Srbije stranim kreditorima od 20 milijardi USD.

    2. Bože dozvoli bar malo normalnog,čistog prostora, gde god zaviriš sve je okuženo i zatrpano primitivizmom.

      1. Samo pošteni i kulturni političari spašavaju Srbiju od biološkog uništenja !

    3. E,svaka ti je ko u Njegosa i da dodam kad su ovi bili ko oni isto su se ponasali ko oni,a oni kad su bili ko ovi isto su se ponasali ko ovi,posto nas ovi dele na ove i one,a i ovi i oni su jedan tim,a to je „parlament“

    4. Lazare, Lazare, toliko gluposti u jednom komentaru. Ti verovatno sebe svrstavaš u „pošteni svet“, ali sam siguran da si za proteste čuo iz novina. Opozicija je onakva kakvu imamo, daleko od idealne, ali druge nemamo. I ovakva kakva je, neuporedivo je kvalifikovanija i kvalitetnija od ovih koji vladaju Srbijom. Istinskim opozicionim poslanicima svaka čast na borbi protiv ovih vlastodržaca, a moji favoriti u budućoj vlasti su gospođa Marinika Tepić, gospođa Videnović iz DS-a i gradonačelnik Šapca.

    5. Lazar Veliki:Ala ti je dobar primer.Pa taj Bakić bi jedva dčekao da uđe u Narodnu skupštinu samo neće niko da za njega glasa.

  2. Gospođo, protesti koji su organizovani kao protesti protiv rada vlasti su Vam totalni promašaj! Samo time pokazujete svoje slabosti i nemoć! Ako, a kao što se može i zaključiti u Vašem timu nemate dovoljno stručne kadrove koji bi Vas mogli posavetovati o istom, onda je sasvim jasno da na vlast nećete doći nikada! „Baš mi je žao“!! Ali narod mnogo bolje zna sta mu odgovara nego nekolicina Vas i takvih kao Vi!

  3. Cudno je da vi kao ozbiljna,respektabilna osoba,ovde dobro uhlebljena,prijateljski primljena,podrzavate skup koji organizuju dokazani lopovi I probisveti. Slazem se da vlast zasluzuje kritike,opozicioni rad I mnogo sta,ali Vas sa ovima nisam ocekivao da vidim.

  4. Upravo ovi negativni komentari govore dokle je fazizam vlasti Srbije stigao. Na civilizovano stavove gospodnje ovde se pominje da je to neka manjina koja nema pravo glasa.

  5. Dakle najvažniji zahtev protestanata treba da bude izmena izbornog sistema.Da se ukine proporcionalni a uvede većinski,time bi se jako oslabio uticaj stranaka,jer se do sada pokazalo da narod postaje roblje jedne interesne grupe koja se krije iza imena stranke.Dakla rešenje je da se glasa za čoveka a ne za stranku,tako bi se izbegla mogućnost da nam u Skupštini sede Jaudi tipa:Rističevića,Đukanovića,Martinovića i ostalog bašibozluka.

  6. Poštovani Močo, da, za proteste sam saznao preko dnevnog lista Danas, jedine novine koje čitam online jer nisam u Srbiji. Svi koje poznajem, a žive u toj napaćenoj državi, zbog straha od huligana na vlasti, a i znajući da se banditi – političari samo smenjuju na vlasti (kada „demokratski“ Zapad to dozvoli), ne smeju da govore o politici, ili ne žele da učestvuju u protestima upravo iz razloga jer im se gadi da pored njih šetaju takvi „opozicionari“ koji su ih izneverili i koji su lopovlukom i bahatim ponašanjem – naterali narod da izglasa prvu pobedu Tome – Diplome ! Huligan vučić je zatim medije uzeo pod svoje i sa batinašima i DB keramičara gašića vlada, i ubija nepodobne. Složio bih se sa jednim komentatorom da se ovde nakon svrgavanja sadašnjih bandita na vlasti mora zakonom zabraniti bavljenje politikom svima koji su se od 90tih bavili time – ne politikom, već isključivo pljačkom države ! A da se ja pitam – moj kandidat za predsednika države bi bio Prof.Jovo Bakić, a premijer bi morao biti neko ko nije političar (prodavac magle), već dokazani stručnjak u ekonomiji, koji bi sa timom sposobnih ljudi pokušali da izbave kulturu, obrazovanje i privredu iz ambisa u kojem se nalaze ! Svi, pa i gospodja Tepić su samo fikusi diktatora (nova lica koja izigravaju opoziciju), a sede u udobnim foteljama u parlamentu, koriste poslaničke beneficije i daju legitimitet diktatorskom režimu. (Nedavno sam tu gospodju Tepić slušao kako kaže da nije za bojkot parlamenta jer se preko nje „u tom domu čuje glas naroda..“, Manipulacija i dovoljan dokaz da je i ona fikus). A kada dodjem u Srbiju, eto i mene na protestima, u nadi da će pored mene šetati častan svet, ne sadašnji „opozicionari“. A i Vi sa takvim razmišljanjem da ovim „opozicionarima“ valja opet dati šansu jer bolje nemamo – bolje da ostanete doma.

  7. Jedina jasna poruka sa ovih protesta je da je opozicija nemocna da bilo sta promeni u svom radu i da joj jedino preostaje manipulacija gradanima.

  8. Kao inicijal nekih promena možda, ali nasiljem nikako ne mogu da se reše svi problemi koji nam se godinama vuku kao repovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.