Rasprava između Tadića i Lutovca: Ko (ni)je ujedinio DS

Ostavite komentar


  1. Tadić mora već jednom da se skloni da bi nam bilo bolje, kao i svi ostali koji su doprineli stanju u kome se nalazimo.

  2. Pored vas,takvih egoista,Vucic dozivotni predsednik. Niste,bre,normalni

  3. Tadić i Zelenović su praktično hteli da pruzmu DS da je bilo po njihovom. Da su pravili novu organizaciju svakom bi pripala po trećina u GO i mogli ba da kadriraju u stranci kako god žele. Gospodo izašli ste iz stranke kad joj je bilo najteže a sada bi da je uzmete nazad, neka vas u vašim partijama koje ne mogu ni 1% da dobiju, ionako je posle ovih izbora svima jasno ko ste vi a ko Lutovac.

  4. Nisam clan ni jedne od ovih stranaka, ali bih voleo da DS prezivi s normalnim covekom na celu stranke kao sto je Lutovac.
    Tadis je rekao sve o sebi i tu nije potreban nikakav komentar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.