„Rastrgao je Anu Brnabić i Dačića“: Podeljene reakcije na Tadićev nastup – od „ponašao se kao u kafani“ do „odličan pet“

Većina Tadića ocenjuje kao pobednika debate sa Brnabić i Dačićem

Ostavite komentar


  1. Koga moze on da rasklinka On je jedino mogao da Srbiju dovede do prosijackog stapa

  2. Vesko, pusti sada ko je pismen a ko ne,i mi NE-pismeni imamo pravo na zivot i diskusiju. Moj deda solunac je vojevao i presao Albaniju bez skole.

  3. Tadic je bio zaista odlican. Ovo je od pocetka kampanje najbolja stvar sto se desila i o kojoj svi pricaju. Neki mu zameraju ponasanje?? Pa zasipaju gomile lazi, nece ih valjda milovati po kosi? Jos je bio blag, kakvi su oni lazovi. Poluusmeni.

  4. Čestitke za pojavljivanje u emisiji al sad da je pokidao i nije. Ko želi i hoće setiće se rezultata Tadićeve vlade.

  5. Svaka mu je na mestu. O trenutnoj vlasti bolje da ne komentarišem. Nisu vredni toga.

  6. Bivsi predsednik,nisam videla i upoznala osobu sa toliko kompleksa kao on.Trebao bih on da svojim ponasanjem da primer lepog ponasanja.Onakvo sedenje u studiu sramota za bivseg a hoce i da bude sadasnji,tako bahato i arogantno ponasanje takav Srbiji netreba.Morao hih da nauci prvo lepo ponasenje i obracanje dosta su ti bahati i oholi unistavali sve sto su stigli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.