Razlika između podržavalaca i protivnika vlasti je sedam odsto

Đorđe Vukadinović, urednik NSPM i jedan od osnivača Udružene opozicije Srbije, govori za Danas

Ostavite komentar


    1. Dragi F.
      Ja sa nestrpljenjem očekujem vašu analizu. Neka bude kratka, ovde u komentarima i bez uzreda, insinuacija i neargumentovanih optužbi bilo vlasti bilo opozicije.

  1. E Drugari
    Samo da vas podsetim.Veceras u udarnom terminu nakon svih obaveza u 21 H nastupa period relaksacije ispred malih ekrana.Obavezno se oskrbite kokicama i pivom.Putopisna reportaza,Vredi je pogledati.Nesto sto ni Diskavery i Nacional Geografic nisu uzbeli da zabeleze okom objektiva.
    Uzivajte

    1. Ja neću to da gledam. Meni će zanimljivije biti da gledam na N1 dokumentarni film, o braći Dalton Djidolaros, “Kako sam se obogatio za 619 miliona evra“, i drugi deo, “Sve bata Gojkove nekretnine“.

      1. Kako na N1 sme da pomene nekretnine,pored bate nesme da se pomenu ni Vuciceve nekretnine. Nesme narod da se opominje to mora da se zataska ili da se nadje neka druga tema za napad na drzavu i predsednika.

  2. Izvanredna analiza Prof. Dr Političke filozofija Đorđa Vukadinovića. Šteta što ne pojača neku opozicionu stranku, jer bi ga onda čulo više naroda. Mislim na one koji uopšte žele da čuju opoziciju.

    1. samo je pitanje zasto Djordje vlah nije odgovarao zbog kradja na igre za srecu i loto i pitanje je dali se tacno zna ko je i odakle je ovaj kradljuvac

  3. Zaboravio na dr Žujovića,počistiće sve,živi bili pa videli,samo da ga vide.

  4. Zna g. Vukadinović lepo da piše – ali ovaj puta nije upotrebio to znanje. Između pojma „za promene“ i „protiv ove vlasti“ nije znak jednakosti. Svakako da ima mnogo ljudi koji žele promene, ali za pravu anketu trebao bi da razluči koliko bi tih koji su „za promene“ glasalo da to bude zamena sa sadašnjom Udruženom opozicijom Srbije.
    To je metodološki marifetluk tj. naručeni spin g. Vukadinovića – ima on naučno zvanje pa zna o čemu pišem…
    I čudi me da još uvek piše o „pravoj“ i „lažnoj“ opoziciji, kad je svima jasno da je bojkot bio namenjen, pre svega, finansijskom gušenju opozicije, a posle da slede kašičicu para koje će im udeljivati…
    Ovako… niti se držao novinarskog, niti naučnog pristupa, već spin-pristupa… Nekorektno je to prema čitaocima.

  5. Da bi se ova vlast promenila potrebno je da se svi vi nazovi opozicionari sklonite.

  6. Ovakva analiza nema nikakav znacaj.Vlast je svojih 7% jedinstvena,a oni koji nisu podrzavaoci vlasti su razbijeni na desetine delova i svako je protiv svakog,bilo zbog interesa,bilo zbog uverenja u sopstvenu superiornost.Zato je pravilno zakluciti da je vlast u apsolutnoj prednosti , a racunica nametljivog analiticara nijie nikakav pokazatelj.

    1. Eeee..slab ti je cekic..Vlast je dobila 60-tak %izaslih na glasanje.a Vukadinovic je sve ove ostale svrstao u protivnike.30%gradjana nikad ne glasa tako da opoziciji ostaje 10%..toliko i vrede

  7. Нека буде да су против СНС-А 80% грађана, то је небитно, на изборима није питање против кога сте, већ за кога сте. Такође људи који подржавају власт су готово сви свесни зашто је подржавају, људи који су против власти су подељени јер нису сви из истих разлога против власти. Тако да мало се више бавите питањем зашто целокупна бојкот опозиција има мање 7% подршке, само немојте рећи да је то због медија, јер ни ДОС није имао приступ националним медијима, па је победио на изборима.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.