„Reč na reč“ nije debata nego takmičenje u brzom govoru

Šta predstavnici bojkot opozicije misle o debatnoj emisiji RTS-a

Ostavite komentar


  1. Ja gluplju debatnu a NE IZBORNU političku emisiju nisam gledao. Ustvari nisam ni ovu gledao do kraja jer je toliko glupo organizovana i osmišljena da RTS treba da je sramota zbog obmane građana i stvaranja lažne slike o ravnopravnosti svih političkih činilaca na medijskoj sceni Srbije, zemlje koje nema.

  2. Vi stvarno mislite da će jedna emisijica kojubuzgred niko me gleda se išta menja ?Dok vas nema u udarnim terminima Dnevnika nema ništa.Tkzv opozicija se navrla na mrvice koje im RTS daje.Uzgred što opozicija gde sede basnoslovno bigati ne kupe neki medij kao što je SNS kupio.

  3. Tačno, to je takmičenje u brzom pričanju, i ne treba zvati one koji nisu ni blizu cenzusa. Pozvali Aleksića sa 0,2%, Šešelja sa 1% i onog iz Živkovićeve partije sa 0,001% i sad to, kao relevantni sagovornici, a ni familija ne glasa za njih.

      1. Zorane, čak i 26% je 26 puta više od 1%. osim toga, sa koliko su tvoji vladali? Uvek je izlaznost u Srbiji bila oko 55-60%, i uvek ste natezali nekako i uz ucene 126 poslanika, što bi, po tvojoj računici bilo da ste vladali sa najviše 10%, pa zar Pajtić nije, godinama vladao sa jedva 5%, i to nije dao fotelju do poslednjeg sata vladavine?

    1. Ljubisa,ovi iz opozicije nemaju ni jednog koji ima vecu podrsku naroda,koga drugog u njihovo ime da pozovu,mozda marsovce,

      1. Borislave, ako nemaju nikog boljeg, onda neka se ne bave politikom, i puste druge, koji bi bili uspešniji.

  4. Najbolje da ih puste da se međusobno podžapaju i „pokolju“ javno na TV. Mada, ne bih se ni bunio da to i bukvalno urade. Samo tako bismo se ratosiljali bede. Zato im u narednoj emisiji podelite revolvere, a emisiju nazovite „Kod OK korala“.

  5. Vuk Jeremic tvrdi da je osnovni kriterijum za pravu opozicionu legitimaciju cinjenica da stranke ili pokreti nisu ucestvovali na poslednjim izborima.Pitanje je zasto takav kriterijum ne bi bilo ucesce u ovom zezanju od debate u reziji vlasti? Nebitno je da li je neko ucestvovao na izborima,vec je bitno kome je vlast prikupila potrebne potpise.Jos sigurniji kriterijum je da li je za neku stranku,pokret ili pojedince onemoguceno pojavljivanje kako na rezimskim medijima,tako i na N1,a nepozeljno je cak i pominjanje njihovih naziva i imena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.