Rekonstrukcija Vlade realnija od vanrednih izbora

Izvori Danasa tvrde da građani Srbije neće glasati pre 2020.

Ostavite komentar


  1. Ako bude bilo potrebe za rekonstrukcijom vlade javnost ce svakako biti obavestene. Najvaznije je ocuvati mir i stabilnost kako u drzavi tako i u regionu.

  2. Niko se nije rodio u fotelji, stoga samo napred. Ko ne radi posao u korist građana i države, neka se menja.

  3. Čestim „potezanjem“ priče o mogućem raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, pre svega, „disciplinuje“ svoje koalicione partnere i „drži u pripravnosti“ stranačku infrastrukturu, ali „mala je verovatnoća“ da će građani Srbije „pre roka“ glasati za novi saziv Narodne skupštine.

  4. Redovni izbori su zakazani za 2020. godinu, ako bude pritisaka od strane opozicije održaće se i ranije, bilo kako SNS pobeđuje ubedljivo a opozicija će se boriti za cenzus.

  5. Mi gradjani verujemo da ce predsednik doneti pravu odluku. Kao neko ko se zalaze za bolji zivot u Srbiji, za nove investicije i radna mesta sigurno nece odluciti nesto sto ce da ugrozi Srbiju i njene gradjane.

  6. Sto se izbora tice, nesumnjivo je da ce SNS odneti znatno vecu vecinu nego 2016te godine, ali mislm da treba najpre iyvrsiti reorganizaciju vlade i pojedinih kadrova u SNS-u jer je proslo dovoljno vremena da se funkcioneri svojim sposobnostima dokazu pa sve sto je ocigledno da nije dobro treba menjati.

  7. Rekonstrukcija Vlade treba da se uradi zbog ljudi koji vredno rade i zaslužuju bolje položaje od njihovih uspavanih kolega! Uspavane ministre treba probuditi ili smeniti a vredne ljude nagraditi!

  8. Rekonstrukcija Vlade je potrebna jer ne sme da se dozvoli da neko ispadne iz koloseka svi moraju podjednako kvalitetno da rade svoj posao

  9. Resamoobstrukcija Vlade je jedino realna sve dok mali samotnjak drži SNS-ovce na broju!

  10. Vanredni izbori bi bili nepotreban trošak,narod zna koga podržava,zašto bi izlazili na izbore da se smešni savez uveri da imaju 3 % podrške,smešno.

    1. Па баш из тог разлога су потребни вожду избори. Да добије сигурицу. Далеко је 2020. Дотле ћете и ви да гласате противу вожда. Како је кренуо са препородом неће више бити ни за сендвиче.

  11. U ovom trenutku je opoziciji jedino ostalo da traži izbor. Drugu soluciju nemaju. Samo mi nije jasno ko ca da se kandiduje? Djilas, Koštunica? Svi zajedno? Ako, bićete opet stavljeni na isto mesto kao i na prethodnim izborima, i to svi zajedno, na gomili.

  12. Ako je rekonstrukcija potrebna bolje da se ona odradi nego prevremeni izbori, a sasvim normalno je da se manje sposobni ministri smene jedino na taj način ce se ici dalje.

  13. Ako neko ima lose rezultate, ako radi na svoju ruku, ako nije timski igrac, onda je vreme za promenu, rekonstrukcija ili izbori?!

  14. Za vanredne izbore nema razloga osim što nam Parlament izgleda malo izveštačen, a ako bi se zamenili pojedini ministri bio bi to zamajac i za ostale da bolje rade svoj posao, da ih ne snađe ista sudbina.

  15. Čestim „potezanjem“ priče o mogućem raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, pre svega, „disciplinuje“ svoje koalicione partnere i „drži u pripravnosti“ stranačku infrastrukturu, ali „mala je verovatnoća“ da će građani Srbije „pre roka“ glasati za novi saziv Narodne skupštine.

  16. Da li ovo ista osoba vrti isti komentar u krug ili je program u pitanju koji menja redosled reci. Malo mi je tesko da zamislim da vise od jedne osobe koja ima internet ima takve zavidne intelektualne mogucnosti. Ako je i tako dzaba nama i normalan predsednik, mi smo u autu ko narod…

  17. Vidim vec krece da se prica blazim tonom o vanrednim izborima, jel se to opozicija nama uplasila?

    1. Nije to nikakav blaži ton već slepom ne vredi namigivati. Džaba je vama, nazadnjacima, otvarati oči u vezi muljanja i lopovluka (Savamala, Pančićev vrh, novogodišnja jelka, otimanje niškog aerodroma zbog koncesionara, Beograd na vodi, direktne pogodbe u infrastrukturi…), vi k’o papagaji, u glas, „zlatno doba“. Kakav je taj vaš obraz? Ili ste svi prodali obraz za sendvič? Zar je teško razmisliti o ovim aferama?

  18. Премијер(ка) замолила je да се не лицитира у вези с реконструкцијом владе, ако уопште буде. Костур Владе је скрпљен с брда – с дола још 2012. године, реконструкције су биле затим незнатне. Све досадашње изјаве су само дате да се држи тензија јавности, а не Владе и њених министара, од којих неки неумеју ни воду да носе министрима. Грађанима, који желе да виде министре са умањеним сикама, поготову оних са великим главуђама, поручујем да купе телевизоре са малим екранима.

  19. Srpska napredna stranka ce i sledece izbore dobiti dominantno, da li oni bili redovni ili vanredni, to je nebitno!

  20. Rekonstrukcija Vlade je trebala da se desi jos pre nekoliko meseci,ali zbog vaznijih pitanja je odlozena.Verujemo da je sada doslo vreme da se i to pitanje resi.

  21. U vladi će biti samo oni koji pošteno i savesno rade svoj posao, a predsednik najbolje zna koji su to ljudi.

  22. Svako ko je nesposoban i korumpiran najuriti iz vlade. Treba pustiti mlade i neiskvarene ljude.

Ostavite komentar


Politika

Odakle Tomi Nikoliću pravo i na službeni auto? 9

Odakle Tomi Nikoliću pravo i na službeni auto?

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je saobraćajnu nesreću u petak ujutru, oko 9 sati i 15 minuta. Interesantno je da je Nikolić bio u službenom vozilu, na šta prema Uredbi o načinu korišćenja službenih vozila nema pravo, piše Nova.rs.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.