REM: Lista Aleksandar Vučić – Za našu decu najzastupljenija u predizbornom programu

Ostavite komentar


  1. Ne mogu ni muziku da slušam kako treba na jutjub od njihovih reklama.

  2. Mislim da nije fer i nije nicasno sada objavljivati bilo kakve informacije o takozvanim izvborima i rejtinzima aktuelnog Predsednika Srbije. tako nesto je opasno odsustvo sluha za realnost i zivotni trenutak u ovoj ljudskoj zajednic. Hvala sto ne cenzurisete.

    1. Da li si ti bote procitao vest ili ti je neko izdiktirao sta da napises? Vise se i ne trudite jer radite na kvotu po komentarima. Pominje se zastupljenost vucica i vase naprednjacke bulumente u medijima u vezi izbora koje je vas firer raspisao. Ne takozvane izbore bote.

      1. Da li si ti lovce na krivak procitao komentar, doduse sa slovnim greskama, dijagonalno ili si pod „izvesnim okolnostima“ ?

  3. „Za našu decu“a naša deca rizikuju da boluju od virusa zbog politike koja blokira zatvaranje škola na dve nedelje.

  4. -Ovu listu izbaciti sa izborne liste zbog očiglednog zastrašivanja medija,nama treba vlast koja brine za građane a ne samo za sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.