RIK: Skup koalicije ‘Srbija protiv nasilja’ ispred našeg sedišta nedopustiv pritisak

Ostavite komentar


  1. Zašto im objavljujete ovoliko saopštenje. Ovo je politički pamflet! Trebalo je dati nekoliko rečenica i ništa više! To je Vučićeva banda, bar većina njih , a pisao je jedan čovek!

  2. Kazu,nezapamcen pritisak na njihovu nezavisnost. Da li to oni misle da mi svi mislimo da su nezavisni i da ne ucestvuju u montiranju izbora za sefa!

  3. Pa gospodo iz RIK-a vi ste svoj rad pokazali kod proslih izbora pa ne bi trebalo da se bas hvalite sa time a i sada spiskovi biraca ima nekih kojih nema i vise od 2 godine, bog da im dusu prosti, ali su i dalje tu???? pa opet ima poziva nekim ljudima koji ne stanuju niti su ikada stanovali na tim adresama, to vama ne smeta???? blago vama, napredno. Ziveli

  4. Dobro je, RIK se probudila. Nisu je budili pozivi za glasanje nepostojećim ljudima, pozivi Prvanovića….

  5. To je krik ljudi željnih istine, slobode i konačne pravde…a vi rikovci dobro razmislite šta radite u noći 17. decembra i nemojte da slučjano zanemite kako bi onaj šizofreni nepomenik umesto vas svoje iskonstruisane nebulozne rezultate obznanio javnosti koju uzgred ne sme u oči da pogleda.

  6. A vasa odluka da se prigovori sa birakih mesta pisu na posebnom papiru, kako bi mogli laksa da se „izgube“, JE NASILJA NAD ZDRAVIM UMOM I NAMERE DA RADITE POSTENO ZADUZENJA KOJA IMATE U TOKU IZBORA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.