RTS: Srbija bez novog poglavlja

Ostavite komentar


    1. Zar jos niste shvatili? Nikad nije ni hteo u EU. Svo vreme on obmanjuje I svoju I EU javnost dok se ispod zita povezuje sa svakim diktatorskim rezimom – Ping, Erdogan,Putin. Cilj je da kada EU I USA pocnu da ga prozivaju za krsenje obecanja, zakona prava, on utekne pod kisobran Euroazije I odatle radi sta hoce, podrzan od Kine I Rusije da ometa potpunu integraciju Balkana u EU I Atlanske integracije.

  1. U oblasti vladavine prava mi ne napredujemo, ne stagniramo već nazadujemo. Kod nas vladavine prava skoro da i nema. Državne institucije su urušene, o svemu se pita jedan čovek, postoje građani prvog i drugog reda,… Ovima iz vlasti je sve dozvoljeno i zaštićeni su ko beli medvedi. Dovoljan je samo primer pljačke Krušika, zaštite ministra policije, njegovog oca i drugih trgovaca oružjem od strane političara i tužilaštva kao i progon uzbunjivača Aleksandra Obradovića koji je ukazao na kriminal.

  2. Licemeran stav EU koja ne zeli javno da prizna da imamo diktatora na vlasti, i svaka dalja priĉa o demokratiji je budalasta. Oni to znaju ali i znaju da mi znamo da oni to znaju. Igra reči ili ne, otvorili smo poglavlje koje je njima odgovaralo; o slobodnom kretanju kapitala, a to što smo obeleženi Šizojem koji je veċ deceniju osnovna barijera je nebitno. Njima. Jer im to odgovara.

  3. Ovakvu drzavu ni ja nebi primio u eu da se ja pitam. Ovo nije banana ovo je papaja drzava a mi papajci.

    1. @Rh+

      „nebi“, „eu“

      Ovakvi nepismeni ne bi trebalo da komentarisu.

  4. Namci, Danci, Bugari i ostali nisu imali prilike da posete Srbiju i uvere se u naprednjacku demokratiju i vladavinu prava o kojima oni mogu samo da mesaju. Bolje i da ne dolaze jer kad se budu uverili verovatno nam nece otvarati dalje poglavlja ni narednih decenija. Zbog sujete!

  5. Namci, Danci, Bugari i ostali nisu imali prilike da posete Srbiju i uvere se u naprednjacku demokratiju i vladavinu prava o kojima oni mogu samo da mesaju. Bolje i da ne dolaze jer kad se budu uverili verovatno nam nece otvarati dalje poglavlja ni narednih decenija. Zbog sujete! Molim odgovor zasto ne objavljujete moja komentare!

    1. @Srbin iz Amerike

      Da nisi napisao komentar mislili bi da si filozof…

  6. Kakvi su to kriterijumi gde CG otvara poglavlje , svi dobro vidimo sta se dogadja u CG ali Brisel to nece da vidi.
    Otveramje poglavlja nema veze sa pravom i pravdom vidi se licemernost na primeru CG .Možda bi otvorili kada bi priznali Kosovo.

  7. Bez poglavlja ali je zato dobila novog starog „poglavnika“, malo li je…

  8. Kaze Basara : dzabe se kreci. Kao fol hocemo u EU a povukli rucnu. Nikada po ovima se necemo ni pribliziti EU. AV i njegovi po navici samo znaju da prose koji mil. Eur-a i to je sve. Pitam se a nije izgleda daleko da prekinu sa nama sve radnje. Nismo mi za EU.

  9. Srbija je zaboravila da je ova vlast bila poražena strana i da je preveliki luksuz ne prihvatiti ispruženu ruku pomirenja civilizovanih zemalja.Valjalo bi preventivno ponovo uvesti vize građanima Srbije i vratiti radnike iz EU da se malo dozovemo pameti i ohladimo glave.Previše su se Rusofili opustili,treba ih spustiti na zemlju.

    1. @Što te biju ovi dobri ljudi

      Drma te stokholmski sindrom? `Oce to.

  10. Pa nije moguce surovati sa Rusijom i Kinom a traziti od EU da nas primi…oni vec imaju lose iskustvo sa Madjarskom ne treba im jos jedan trojanski konj u EU!

  11. Google, pa pretraziti ‘Supreme People’s Assembly’. Svaka sličnost sastava parlamenata Srbije i Severne Koreje nije slučajna. Štaviše, u parlamentu Severne Koreje je zastupljeno više stranaka, a pritom imaju i dva nezavisna poslanika. Da se zaključiti da je ova Azijska zemlja u smislu političkog života ispred Srbije i pritom bolji kandidat za ulazak u EU, kada bi bila u Evropi, naravno.

  12. Sta je ono lupio Aca “ vladalac “ . . . neka 2026 godina . . . ha . . . ha . . . imam 45 godina a siguran sam da necu doziveti da budem gradjanin EU . . . osim ako ne imigriram . . .

  13. Kakva pravna država kad Dolovac kaže neće procesuirati one koji su kupovali glasove jer su plaćeni manje od 150€! More i vize i sankcije treba da nam uvedu.

  14. Ovo je kraj “pro-evropske politike” u Srbiji, ako je i postojala…

  15. 26.6.2020.-Vučić: „Kraj pregovora sa EU očekujem 2024, članstvo do 2026“.
    Nakon što je postalo jasno da nema ništa od otvaranja poglavlja, nijedno poglavlje u junu, hitno je trebalo lansirati jednu bombastičnu „vest“ – izjavu. Još 2016. godine veliki je vožd govoreo:“Ima da do 2020. odradimo sve šta je na nama. Posle toga EU neće imati kud nego da nas primi“.

  16. Učiti, učiti i samo učiti, biti vredan, pisati domaće zadatke na vreme, čitati udžbenike i lektiru, ne prepisivati, prati ruke, pravilno seći nokte, u školi da digneš ruku kada hoćeš nešto da kažeš… i biće sve u redu. Nemoj da se zamajavaš i misliš kako ćeš nešto da preskočiš, osim na času fizičkog vaspitanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.