RTV Dukađini: Kosovska policija zaustavila Danila Vučića i naterala ga da skine majicu sa „provokativnim porukama“

Ostavite komentar


  1. Budici ministar policije, a kasnije premijer. Zivi bili pa videli. A i ZASLUZILI STE, Srbii. Za bolje i niste. 🙂

  2. Bilo bi korektno da se napiše šta piuše na majici. Naravno da nisam bot!

  3. Mladi Vučić je bahat i drzak. On misli da je u Srbiji, gde moze bukvalno da radi šta mu je volja – kao i njegov predsednik Otac…kad ono, medjutim. Drago mi je što ima i policajaca koji će ga naučiti redu.

  4. Šta je na majici bilo provokativno? Ne razumem. Mnogo su oni postali osetljivi.

  5. Свака част Данилу, он је данас глас Србије.

  6. Žex da ga snimi stonom pa da se nazivamo gledajući ovo nesvakidašnje herojstvo

  7. Kakva su ovi komedija presrecu ljudi i skidaju im majce.Mi jesmo smesni ali za ove smo gospoda .

  8. Danila Vučića čuva Vojna Policija,dakle pripadnici Vojske Srbije, koji su ovog puta bili na zadatku na Kosovu… Šta iz ovog možemo da zaključimo: Kurti na Kosovo neće pustiti npr. Matiju Bećkovića ili neke Srbe koji su sporedni ali će celu jednu četu Vojske Srbije pustiti + će odraditi sve pred kamerama predstavu sa majicom… Da li iko posle ovog može verovati da Kurti ne radi u dogovoru sa Vučićem i da njih dvojica zakuvavaju čorbu po potrebi… Inače iznad „administrativne linije“ svako veče lete dronovi s jedne na drugu stranu, sigurno noću ne snimaju ali zato nešto nose… Šta li nose, pitam se? „Pogaču na ljebac“?

  9. Ovo uopste vest? Ne znam kako i na koji nacin je ovo bilo kome pomoglo i kakva je dobrobit nekome od ovog, sem Vucica i bas bednog marketinga. Video od onog od prosle godine ili koje vec sto je cak bio u zatvoru a posle ga Vucic licno zaposlio negde na nas budzet…

  10. Jos jedna u nizu laznih vesti av.Mozda je nosio majcu miki maus,nije sigurno nosio neku nacionalisticku.I opet koristi dete u politicke svrhe pa se posle cudi kad ga neko kune.

  11. I ovde je vucic zabranio majce sa ruskim simbolima.Ko je imo tu majcu nije mogo da udje na batajnicu kad je bilo ono promovisanje takozvane vojske srbije.

  12. bruka i sramota za Srbiju ,dođe do granice koju je ozakonio tata i biva maltretiran i ponižavan ,sramota me više šta se sve radi od pojedinih ličnosti ,kakva blamaža barem da je pristojno otišo na proslavu ne ovako bruka sve nas da budemo poniženi ,šta je postigo tatin heroj .To nas je dovelo dovde i tata bi sine

  13. Novinari bi trebali uraditi analizu o cijem trosku je Danilo V bio u Gracanici, ko placa obezbedjenje, zasto nosi majicu sa partijskim sloganom ako je put finansiran iz budzeta te da li bi ta poseta mogla imati lose posledice po zivalj koji tamo zivi (s obzirom da prosecan albanac nije upucen u igre Kurtija i Vucica) a ne da daju publicitet detaljima kojima samo velicate lik i delo Vucic Aleksandra.

  14. Umesto da sedne i studira, dečko uvideo da je u politici i zamlacivanju veća lova i sad izvodi cirkus, a diplomu će da kupi u ovoj banana državi.

  15. Navijač, mitingas, ministar, predsednik, a Vidovdan nam je došao glave…

  16. Koju silu ono sprovodi i iritira ljude!? Tako ga tata uči i „priprema“ u nove „pobede“! Jadno je sve to!!!

  17. Неко овде лагииии! А обзиром да немате слику, где су га натерали да скине мајцу, закључак се сам намеће. Није вам ово милионпрви пут него прелази у милијардити пут да објавите овакве малициозне наслове и текстове.
    Kosovska policija zaustavila Danila Vučića i naterala ga da skine majicu sa „provokativnim porukama“

  18. Sta je dete trazilo na Kosovu bas sada,da provocira i da AV odrzi vanredno obracanje narodu.I obezbedjenje od kada mu sleduje?

  19. Kakvo neverovatno ,,junačko “ ponašanje mlađanog Danila, sa sve obezbeđenjem. Da išta zna o istoriji, znao bi da je Vidovdan dan za tugovanje , a ne huligansko razmetanje. Genetika je čudo.

  20. Šta reći….Navijacki mindset i policija koja reaguje na to. Sta bi trebalo raditi ,,pravovernim Scipitare’ kada provokativno pokazuju orlove mlatarajuci sakama? Vezati im ruke? U ovom slučaju samo su mladjan navijač i njegovo obrzbedjenje izblamirani…Samo je nedostajalo da se javi EDI Rama da im objasni situaciju……

  21. Polako Danilo. Rekli su ti da skines samo majicu. Ne trebas da skidas i gace

  22. Danilo buduci presednik, vidi se potreban talenat. Ali, bez mog deteta u Srbiji.

  23. Takvi se prošetaju uz jako obezbeđenje, provociraju, a onda odu lepo u Beograd. A ti Srbine onda beri kožu na šiljak sa ljutim komšijama…

  24. PA STA CE DRUGO KADA NEMA NI OBRAZOVANJA, NI POSLA ….. GOLA EGZISTENCIJA MU ZAVISI JEDINO OD OCA. OCAJNO !!!

  25. Kosi tata, kosim ja, Danilo, kosićemo obadva… Srbiju do korena… dok nam se i trag ne zametne..

  26. Baš blago nama, još jedan klošarski đilkoš koji se mangupira i bahati od malih nogu jer ga tatica štitio, a sa željom da se bavi istim poslom kao sns sektaši…
    Nema nama boljeg života, sem ako ne želimo biti u sekti i biti u lancu kriminala…
    Moje lično mišljenje nakon svega što sam osetio i video…

  27. Normalno. Moze li neko u Beogradu da nosi neku majicu gde pise Kosovo je albansko?

  28. Da je neko drugi verovatno bi ga uhapsili…ovako samo, skini majcu dečko i pozdravi tatu…

  29. Danas sebe smatra „ozbiljnim glasilom“ i ovako promovišu odlazećeg predsednika i njegove uigrane kombinacije. Serbijo međ’ šljivama šta si dočekala.

  30. Sad je i sina poceo da koristi za svoje prljave igre. Ovo je stvarno nisko od njega.

  31. Kada su videle koga su zaustavili, bacili su oruzije i poceli da beze! Jos uvek ne znamo gde su. A sto tata nije doso ???

  32. Sta je tu cudno ?? On je na stranoj teritoriji i mora da se ponasa po pravilima druge drzave. To sto je njegov otac kumovao tom stanju je drugo pitanje. Moze da se zali tatici !!!

  33. Vidim da su vaš list počeli da čitaju i bitovi. Po zadatku za komentare, ali ako nastave možda im dopre do mozga istina. O ovom liku u detetu od 24 g. ne treba trošiti reči.

  34. Ovaj nas zajebava skreće pažnju na Danila,opet predstava za SNS bagru.

  35. Koja to normalna država postavi sebi granični prelaz na svojoj teritoriji!

  36. Ja stvarno nevidim razlog da se posveti paznja i medijski prostor
    čoveku koji je otisao na kosovo
    Kosovo je srbija
    On covek putuje po svojoj zemlji
    To vam je kao da ja iz cacka odem u gucu i neko me pita sta cu ja u guci
    E jebiga ima jedna zackoljica
    Ja ako nemogu da odem na kosovo nebih svog potomka ili ti sina ili ti,,dete“ podrzavao da ide na kosovo
    Ma nema veze ciji si
    Ti si punoletan gradjanin zemlje srbije i mozes da obuces sta hoces i da propagiras sta hoces
    E jebiga sad sto to mozes samo do RAŠKE
    I TATA MOZE SAMO DO RASKE
    ALI KOSOVO JE SRBIJA

  37. On je za njoh stranac kao i svako od nas kada tamo prolazi i uopšte nije bitno čiji je sin. Naučote da poštujete pravila jer samo u Srbiji ne postoje pravila ponašanja

  38. Bogu dragom hvala moj sin već odavno otišao iz Srbije, zauvek, ali sa starim studentski koferima i diplomom. U nju nikada više nije ušao i neće,na radost majke. Niko ga nikada neće moći prisilno mobilisani kao mnogi što su oduvek kroz vekove bili mobilisani. Oduvek je na prokletom Balkanu bilo da,, sirotinji kupe sinove a bogati daju volove“. Kada dočeka majka da joj se sin odrekne svog državljanstva na miru se umire. Što se mene kao majke tiče ratuje, budite junaci heroji do mile volje. (L. K. Lazarević,, Sve će to narod pozlatiti“. Samo hrabro u boj u prve borbene redove uz ratne pokliče ko god želi. Ja mog sina mogu samo da želim ali ne i da žalim. Do groba zahvalna majka zemlji koja ga primila u normalan život bez straha od rata.

  39. Lud na oca, bahat , samo siroma mutav.
    Ne progovara. .
    Hrabriji od Kurtija kaze tako.?
    Um caruje snaga klade valja.
    Izmeriti IQ detetu od 25 g sa starateljkom.
    Navijac bez škole.
    Nije dete krivo.

  40. Dok ne progovori, ha ha.
    Dete od 25 g, a osmeh zabrinjavajuće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.