Rusija poslala BiH opomenu zbog odnosa sa NATO

Ostavite komentar


  1. Bosanci i Srbi iz Bosne su uvek bili na strani zapada takoce biti i sada.Izdace i Ruse i Srbiju.

    1. Ма да, важно је да се НАТО не меша ни у шта! Треба Руси да се стиде јер су своју државу поставили поред НАТО база и представљају претњу његовој мирољубивој политици свуда по свету!

    2. Amerika i nato se sire na ovim prostorima jer su aktivni,kako Rusija misli pasivnoscu da sorece nekoga da udje u Nato,tako ce i Srbija jednog dana i prica zavrsena

  2. Oni , NATO, su tu na tom prostoru napravili vojno opet vestacku tvorevinu zbog Rusije .Uostalom zbog toga sluzi i Crna Gora ako cemo da se ne lazemo .Sve vestak do vestaka od teritorija na tlu bivse Jugoslavije sem Srbije , racunajuci i Hrvatsku i Sloveniju a sve u cilju priblizavnja Rusiji A STO JE NAJGORE SVE NELEGALNO URADJENO.

  3. Kada im je teško svi se pozivaju na pomoć bratske, slovenske Rusije, a onda zaborave ko je dao svoje živote za njihovu slobodu i nezavisnost…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.