Rusija preti Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj zbog Lavrova

Mogli bi da prekinemo diplomatske odnose sa tri zemlje, naveo je Sergej Ordžonikidze

Ostavite komentar


  1. Не само да тим мишевима, већ и оном краљу пацова, да треба запретити, него спровести конкретне казнене мере.

  2. Reakcija NE SMA biti ni zajednička ni oštra. Dosta su nas ruski imperijalni interesi koštali kroz istoriju. Sami su zakuvali kašu, neka je sami i kusaju! Srbijo, okreni se sebi. Zadnji je čas!

  3. Eu politika u jednom smeru.Dok oni bomarduju slabije drzave,to im je demokratija.Kad Katalonija trazi nezavisnost,onda se ne moze krsiti medjunarodno pravo?

  4. Onaj osećaj kada i dalje misliš da si svetska sila pa pretiš trima državama koje su sve zajedno velike kao predgrađe Moskve

  5. Prazne pretnje. Ne mogu ni onaj jad od Ukraine da obuzdaju nego prete NATO državama. Tigar od papira…

  6. Pravi odgovor na ovo je zabrana leta nad Ukrajionom. Poslati koju stotinu aviona kao pratnju bilo bi naime previše. Ali to je sad na Vladimiru Vladimiroviču.

  7. Зашто лаворов није дошао преко белорусије и Мађарске, ако је баш хтео. Ни Македонија ни Црна гора нису на путу од мосве до Београда.

  8. Dobre komsije a dozvolili avionima NATO-a da nas bombarduju zato nema vise za njih ni vakcine ni zito

  9. ….kuca pred EU vratima mnogo problema, ovo je velika sramota za celu EU…ali postoji mogucnost da su nam ucinili i uslugu, da sam na AV mestu ja ni ovog Shulza ne bih primio zabog „zdravstvenih problema“…

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 9

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.