Šabić: Martinović skreće pažnju s postupka protiv Lončara

Ostavite komentar


  1. To i jeste istina,on umesto da radi svoj posao on plasira mrznju prema predsedniku.

    1. Na inicijativu udruženja botova Srbije (UBS) Aleksandra Vučića proglasiti za cara,dati mu carska ovlašćenja,doneti Obznanu,naravno Dragana J. Vučićevića za počasnu dvorsku ludu,Jorgovanku za čuvara carske riznice,Vulin šerif iz Ševrudske šume,a Selaković čuvar harema.E,gde bi nam kraj bio?

  2. 75 zaposlena? Šta će mu toliko zaposlenih ljudi ? Troši pare naroda i države na njegovo besmisleno radno mesto , deset zglavnih apolitičnih ličnosti bi bolje i više odradilo.

    1. Čitaš li ti tekst ili samo pišeš šta ti kažu pa ispadneš smešan. Tvoj Martinović je na adm . odboru pre mesec dana tražio da Šabić ima 97 zaposlenih a ima ih 75. Stvarno ste očajnini smešni.

  3. Kada ce vise da budu smenjeni ovi Sns kompletni idioti??..Da svane napacenoj Srbiji!!

  4. Više je politički motivisan pamflet nego postupak. Šabiću izgleda da je dosadno u kancelariji pa je izvežbao informacione tehnologije, čim se toliko razume u aplikacije.

  5. SNS-ov imunoloski sistem kao strano telo detektuje i odbacuje bilo kakvu normalnost, oni su jednostavno toliko moralno izvitopereni da su takve pojave za njih nepodnosljive. R Sabic je jedina osoba sa bilo kakvim ovlascenjima u nasim institucijama koja se moze nazvati odgovornim covekom, samo njegovo postojanje je trn u oku raznim “ Martinovicima“ cije je prirodno staniste moralna kaljuga kojoj Sabic ne pripada.

  6. Cinjenica je da je oganizacija zdravstva u Srbiji toliko losa da ne odgovara ni zdravstvenim radnicima a ponajmanje pacijentima.Zlatibor Loncar je ministar tog resora .Dali je u pitanju neznanje da se organizuje sluzba ili nesto drugo nemoguce je utvrditi jer to vlast ne dozvoljava.Zasto?U svakom slucaju odgovoran je ministar.Nije on tako mulav kako izgleda’

  7. Pa kada je AV tražio sto za jednog, zašto kod Šabića ne bi radilo 70. Tužni preletačević Martinović, pa njega ni u kući ne uvažavaju, zato mora toliko da galami da bi se zanalo da postoji. On brani Lončara jer mu je hitno potreban doktor da reši njegovo psihičko stanje. Ali izgleda da pomoći nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.