SAD: Pravda još nije zadovoljena u slučaju paljenja američke ambasade

Ostavite komentar


  1. Pa što niste pitali onog sa Trampove desne strane. On zna ko je palio, možda i učestvovao u tome.

  2. Nije zadovoljena pravda ni za nasu ubijenu decu. Decu koja nisu znala ni sta je zivot,a ne sta je rat. Licemeri.

    1. @Dragan.M***A pravda za ubijenu decu u Vukovaru,Sarajevu,Srebrenici……..?Ko je sad licemer?

      1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

        Srbiaj je z asvoju politiku i za svoje zlocine bombardovana, bil apod sankcijama, Srbi su etnicki ocisceni iz Hrvatske i sa Kosova, Srbija je bila pod sankcijama a citav politicki i vojni vrh Srbije je bio poslat u Hag. Sa druge strane, vi koji ste cinili zlocine nad Srbima ste NAGRADJIVANI ili vam je gledano kroz prste, pocev od II svetskog rata kada ste za neuporedivo vece zlocine nad Srbima prosli nekaznjeno kao sto ste prosli nekaznjeno i za zlocine tokom 90tih. Tako da…

      2. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!
        А правда за децу у Камбоџи, Вијетнаму, Ираку….ајде не прави се паметан! Не успеваш!

  3. Bice da ima veze sa time sto jos nije zadovoljena pravda u vezi bespravne agresije na Srbiju prilikom koje je ubijeno hiljade civila i unistavani civilni ciljevi, bespravnog naoruzavanja albanskih terorista i podsticanja na napad na medjunarodno priznatu drzavu, , krsenja medjunarodnog prava prilikom podrske otcepljenja dela Srbije ili u vezi sa zapaljenim srpskim crkvama i manastirim tokom 2004.godine kada je odgovornost za bezbednost na Kosovu imao NATO na celu sa Amerikancima ili zbog zlocina nad Srbima koje su pocinili Albanci uz americku logistiku, osobobadajanja Haradinaja a videcemo sta ce biti i sa ovim sudom u Hagu koji je pod americkom kontrolom.

  4. Nije ništa neobično da policija dobija naređenje da ne sprečava demostrante, ako se proceni da bi njena akcija bila nebezbedna i kotraproduktivna. Imali smo takav slučaj na nedavnim protestima u SAD. U ostalom znali su da je ambasada evakuisana, dakle nije pretila opasnost ljudima iz ambasade. Nije bitno odakle je stiglo naređenje, osim ako Vašington ne priprema neku odmazdu? Tadašnji ministar policije je bio na bolovanju i tačno se zna ko ga je menjao, odnosno ko je izdavao naređenja. Nema potrebe za nekim teorijama zavere. Žalosno je što ceo proces toliko dugo traje, ali to je normalno u našem sudstvu. Ovaj slučaj se može lako rešiti, ali odnose dve zemlje opterećuju mnogo veći problemi.

  5. Neće valjda i Nemci da traže ratnu odštetu, i suđenje za ono malo preživelih partizana?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.