Sadžakov: Porfirije je Vučić u mantiji, uticaj SPC eksplodirao do nepodnošljivosti

Ostavite komentar


  1. Kako stoji stanje da veronaukom u zapadnim demokratskim zemljama? Da li se tamo predaje veronauka u skolama? Ima li neko da napiše nesto o tome.

  2. Nametanjem srednje-vekovnih zabluda i zloupotrebljavanjem ljudske potrebe za duhovnošću, SPC sve više ugrožava opstanak naroda Srbije i Srbije kao države. SPC je kao onaj bajkoviti frulaš iz Hamelina koji zavodljivom muzikom odvlači našu decu u nepovrat!

  3. Do sada najtačnija ocena subverzivnog delovanja SPC. Čestitam Profesore!

  4. Ovakva SPC je jedno od najvećih zla u Srbiji, alo narod je nepismen i zatucan pa to ne vidi.

  5. Spc je bure baruta koje preti Balkanu. Putin daje podršku Srbiji za novo menjanje granica. Naoružavanje Srbije je znak za uzbunu. Eu i Amerika moraju da zaustave nove srpske ratove.

  6. veronauka moze, ali kao izborni predmet. Ovo je sekularna drzava, nije srednji vek.
    Vise novca treba ulagati u obrazovanje i kulturu. Potrebno je bar 30 godina da se vratimo gde smo nekad bili. Ovako dalje nece nas biti za 30 godina. Bice kinezi verovatni, a njima nasa veronauka nista ne znaci

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.