Nema više Belivuka da ga brani od novinara: Sagovornici Danasa o inauguraciji Vučića

Ostavite komentar


  1. Gospodin predsnik samo treba na fin nacin da vam upropastava zivote da ne primecujete inflacija cene iste platice tu i tamo malo da kraducka da diluje i bog da ga vidi .
    Svaka vam castna iq

  2. Kako izgubio izbore u Beogradu? Nevalja ni vi što radite sada, izgubio ,a koje onda pobedio ?

  3. Koliko drugih nevolja spremno čeka da se opet pozabavi ulicom. Jel niste videli one što su čekićali ljude za vreme eko blokada?

  4. @Miško Hoćemo da ne krade glasove i da ne kupuje glasove i da ne vrši pritisak na glasače na glasačkom mestu.

  5. Samo mu dizete rejting pričajući o njemu.Svaki dan on je glavna tema.Vecina ga je izabrala i nema se sta vise pričati.Gde nađete ove filozofe koji pričaju prazne priče.Moze vladari još sto godina pored ovakve opozicije.

  6. Ovi ljudi zive u drugoj dimenziji i imaju svoju stvarnost…. Njima je lepo…

  7. na dan inaguracije treba da na ulicu izadju oni koji nisu glasali za av. kradje je bilo i na predsedničkim izborima. av nije osvojio 58 procenata.

  8. Dosao je na krilima borbe protiv kriminala i korupcje, a drzava kriminalizovana pravno razorena , bezbednosno na najnizem nivou gde gradani treba da se cuvaju od onih koji treba da sprovode zakon…..

  9. Jedni te isti se vrtu u opoziciji, Tadić hoce na vlast a ni cenzus ne može proći.Svi iz stare opozicije da se ostave politike i puste nove ljude i onda se može pobediti Vučić.Nisam čuo čoveka da ima pozitivnu reč za Djilasa o čemu mi pričamo,njega i ove sada na vlasti strpati u zabelu i onda možemo nešto pokrenuti.Samo ih podržavaju jedne i druge njihovi sendvicari sa obe strane koji imaju koristi u svim komentarima.

  10. U politici ni P od poštenja.Važan je samo licčni interes zbog koga se i bave politikom.Vazda bilo i vazda će biti.

  11. Vi sigurno niste dobro dosli na proslavu. Uradite nesto pozitivno I onda mozete nesto reci

  12. Skocentrišite se na krađu izbora. Ako krađe nije bilo, najbolje neka se sva opozicija povuče iz politike. Stvarno više nije vredno izlaziti na izbore. Neka Vučić vlada ovom državicom do kraja života. Zaslužio je.

  13. A 5.oktobra sve poštenjačine na ulici? Pola ih je posle,poput ovih, dobilo debele privilegije ili zadužilo visoke političke pozicije.Neki su i prebegli vođi 15ak godina kasnije. Razlika je s koje strane uluce se gleda.

  14. Ма требало би да одговара за све што је досада радио противуставно…а и даље мисли тако..ако га не спрече у његовој бахатости…

  15. Lepo je jednom rekao moj brat…kakav narod takav i predsednik i vlada koja predstavlja taj narod…nije kriv onaj sto je glasao…vec onaj koji nije izaso na izbore…a dosta je takvih….i sad neko sa 25 % glasackog tela u zemlji vlada drugi mandat…ocigledno je problem u narodu,mentalitetu,obrazovanju,nivou intelugencije….u nama je problem…

  16. Nije dobro sa Vučićem ali trenutno se ne nazire bolji!! Dobio 60 % izašlih. Koji misle da nije dobio nisu ni izašli na izbore. Sve koji nisu izašli treba po džepu! MISLIM DA JE SERIJA junaci našeg doba realno ocrtala Srbiju od 2000. do danas!

  17. E zato vi i gubite izbore,nikakav program samo napadi,pljuvanja,mržnja….dosadilo ljudima to,samo tako nastavite, vi će da slabite,a drugi će da jačaju

  18. Dana’s javno prenosi I postice na nemire u Beogradu I u Srbiji, ko su pojedinci I ko I’m daje za pravo da lazima huskaju narod, a naravno Dana’s je megafon Djilasa I njemu slicnih. SRAMOTA ZA DANAS……..

  19. Ретка слика, а свако гледа за себе…Фотомонтажа?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.