Salak: Kampanja posle glavnog odbora 1

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Igor Salak izjavio je danas da je DS podrškom kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije dokazala da su joj interesi građana Srbije i države važniji od usko partijskih interesa i da potrebe pojedinaca za ličnim publicitetom ne utiču na konsolidaciju DS.

Srbiji je potreban predsednik kome je život na prvom mestu i koji ne odustaje. Kada je trebalo ostati, Saša nije otišao. Kada se trebalo boriti, nije se predao, ocenio je Salak.

Zato je Predsedništvo DS jednoglasno odlučilo da je Janković pravi izbor za predsednika Srbije, odražavajući volju hiljada članova i svih lokalnih odbora DS, navodi se u pisanoj izjavi Salaka.

Potrebe pojedinaca za ličnim publicitetom ne utiču na konsolidaciju i rast DS sa novim, demokratski i neposredno izabranim rukovodstvom, koje je dobilo ubedljivu podršku članstva u svim delovima Srbije, ocenio je on.

Salak je najavio da će DS plan kampanje izneti posle detaljne analize i pripreme svih segmenata na sednici Glavnog odbora koja će se održati u narednom periodu.

Posle 27 godina borbe za demokratiju, čekaju nas sudbonosni izbori za budućnost Srbije i u te izbore DS ulazi jedinstvena i odlučna u nameri da Tomislava Nikolića kao predsednika Srbije pošalje u političku penziju, poručio je Salak.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari