Samardžić: U Briselskom dijalogu srpska strana se pokazala kao slab igrač

Ostavite komentar


  1. Zahvaljujuci ljudima iz DSS, Srbija ne samo da je ostala bez EU, nego smo usput ostali i bez demokratije, za koju smo se veoma tesko izborili. Te tako imamo ovo sto danas imamo. Kosovo nismo mogli dobiti ni u jednoj kombinaciji. Al posluzilo je ne bi li se ponistio 5.oktobar i promene koje su nakon njega trebale da uslede.

    1. Eh da nam je sada onaj DSS a na vlasti a ne ove prodane duse imali bi bar one cetiri opstine a sada nemamo nista vise.

  2. Ako Ruska PC ne prizna Dedejicevu ‘Mediteransku Pravoslavnu Crkvu’, … mozda je prizna Papa Franja!?
    Tu treba poslati Mila i Milogorce.
    Od bezkicmenog kilavka iz Cipuljica nista ne treba ocekivati!

  3. „Dobro je sto je doslo do prekida,ovako smo dobili vreme“i“ako to vodi predaji Kosova,onda je zamrznuti konflikt dobitak“.Nije dobitak jer ni jedna od strana nema kapacitete da dugo drzi „zamrznuti konflikt“.Tacno je da i Vucica i Tacija na vlasti drzi kriza i plasenje naroda ratom ,ali ovakva situacija sa zamrznutim konfliktom jaca samo interesne i kriminalne grupe i pogoduje onima koji misle da rat nije zavrsen, da je moguca trgovina teritorijama i da sever pripada Srbima.
    Rezolucija 1244 trajno je uklonila drzavu Srbiju sa Kosova.Tom rezolucijom ukida se suverenitet i teritorijalni integritet SFRJ nad Kosovom i ustanovljava procedura za odredjivanja konacnog statusa.Kumanovskim sporazumom Srbija je kapitulirala,a rezolucijom 1244 ona je prognana sa Kosova.Prestanite profesore da manipulisete javnim mnjenjem i davanjem lazne nade.
    Suverenitet Kosova je prosiren na sever onog trenutka kada je Srpska lista pristala da ucestvuje na kosovskim izborima,kada su srpske sudije i policija integrisane u kosovski sistem.I to nikakva „cvrsta“ruka koju predlaze profesor,nikakav „kompromis“ ni „zamrznuti konflikt“to ne moze da promeni.

  4. A zasto Samardic ne uvidja da je ovo sa SPC u Milogori, jos jedna dobro izrezirana sarada dve njuske koje se znaju jos iz devedesetih?
    Imaju isti problem: SPC!
    Milo hoce da uspostavi alsolutnu despotiju i treba mu SPC van Crne Gore. Sultan Cipuljicki zeli da se osveti Patrijarsiji i ukloni jedinu pravu prepreku za priznavanje siptarske kvazidrzave. Ni Vulinovo ‘uniformisano lovacko drustvo’ ni kilava lopovska opozicija pod Jeremicem i Tadicem ne moze da izvede milion Srba na ulice, … ali ako Patrijarh pozove, … cipuljicka ovca je u velikoj nevolji …

  5. Našoj eliti,ne treba praktično rešenje,a Profesor Samardžić je najbolji predstavnik iste,zato nam tako i jeste,zamrznuti konflikt,zamrznuti život..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.