Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu

Ostavite komentar

  1. Srbija trena da prekine dijalog i vrati se na pocetno stanje.Zahtevati prvo formiranje ZSO.Ukoliko Kurti odbije onda treba napustiti sve institucije gde rade Srbi u parlamentu u vladi u sudstvu i policiji.Neka jednom vidi Amerika i Evropa sta Kurti radi jer oni stoje iza njega ili ne.Ako stoje onda nema sta da se pregovara.Ako ne onda ga treba smeniti izolovati sve zemlje zapada da ne odrzavaju nikakve kontakte sa njima i onda ce stanje da se razresi.

  2. @Dragisa

    Isto vazi i za Albance, sta imate u Nemackoj to da imate i u Srbiji, Probajte u Nemackoj da samoproglasite „drzavu“ kao sto ste to na teritoriji Srbije uradili.

Ostavite komentar

Politika

Danas promenljivo oblačno i toplo uz mogućnost pljuskova 10

Vuk Jeremić: Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović neće biti ni optuženi, niti osuđeni, od saslušanja se stvara privid istrage (VIDEO)

- Saslušanje Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića nema veze sa Tužilaštvom za organizovani kriminal koje vodi predmet o navodnom prisluškivanju predsednika, a koji je u predistražnoj fazi. Ovo saslušanje ima veze sa Višim javnim tužilaštvom koje se bavi optužbama da Slobodan Milenković diluje drogu. Oni nemaju šta njih da pitaju o prisluškivanju, navodi za Danasov Jutjub kanal novinar rubrike Društvo u našem listu Vuk Jeremić, upitan za natpise režimskog Srpskog Telegrafa da su Hrkalović i Stefanović na jučerašnjem saslušanju govoriti i o navodnom prisluškivanju.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.