Sanda Rašković Ivić: Srpska lista najveća sramota

Ostavite komentar


  1. Sramotno je što Srpsku Listu Sanda Rašković Ivić „Najvećom sramotom“ jer je bila Ministarka za KiM. Zar da opet po njenom pozivu palimo ambasade sa posledicama koje su vratile Srbiju desetak godina i poništiti sve što smo Petog Oktobra postigli. Neću da govorim kako nas je terala da glasamo za Kušner, uostalom iz njene DSS su je isterali sa noge na nogu.
    P. S. Šta bi Srpska Lista postigla izlaskom iz vlade i skupštine, samo bi anulirali sve ono što su postigli na parlamentarnim i lokalnim izborima. Lesno bi našli srpske Komšiće koji bi popunili mesta za koja se S. L. Kosovo izborila.

    1. Ne Miodraze, nego sa vasim Vucicem drzite kvorum Haradinaju dok sebi organizuje OVK Armiju, pa onda idite na TV Pink da nam kukenjate ‘sta nam Siptari rade’ … a dok je Sanda bila Ministarka, sve institucije Srbije na Kosovu su funkcionisale! Ovaj vas ih je sve jednim potpisom u Briselu ukinuo i povukao sa Kosova!!! A sto se tice ‘paljenja ambasada’, taj vas je 2008. stajao ispred, i dodavao sibice!!!

      1. Koliko ja znam ne učestvuju u radu tkzv vlade čak su i ponudili glasove za rušenje Haradinaja. Najveće zlo im je što su stvorili atmosferu za razgovore o budućnosti odnosa Srba i Albanaca, od nedavno je jasno da Albancima nije do dogovora već idu preko svojih sponzora na rušenje vlasti u Srbiji. Pregovori sa novim vlastima bili bi pod novim okolnostima i tako dok od neke srpske vlasti ne dobiju to što traže. Ne podržavam Vučića, ali treba a zaboravimo razmirice i ujedinimo se oko pozicije aktuelnog predsednika. Mislim da bi to više poena donelo SZS nego noćna tumaranja ulicama Beograda.

      2. G. Velizare, kako je SRI radila na Kosovu i Metohiji dovoljno govori da ona sme da ode samo u Prištinu, Peć…, jer za nju ne važi zabrana ulaska u Pokrajinu, dok u Kosovsku Mitrovicu ne sme ni na priviri, jer je se sećaju samo po „dobru“.

        1. Poštovana Anastazija, kako vas nije stid da napište da jedna građanka Srbije „ne sme da priviri u Kosovsku Mitrovicu“? Kakavg je onda to narod tamo? Kako vi zamišljate demokratiju i vladavinu prava?

  2. Ne vidim Sanda da bi to moglo bilo sta da promeni i da se zaseda danima i da se ukljuci SPC , davno je to sve izgubljeno . Srbija treba da se okrene i resava ono sto moze inace ce opusteti i dzaba ti i ova teritorija koju imamo ako tu nema naroda

    1. Pa, Dragane, samo ti uveri sebe u to što pričaš, kao što te uveravaju godinama mediji da je sve „izgubljeno“. Izgubljen je jedino osećaj pripadanja jednoj državi, ubijen je, i ponosa na svoju zemlju. A mladost Srbije neće ostati ovde ako se ne promeni sistem ekonomije i tržišta u zemlji, a pre svega bankarski.

  3. Po prvi put moram da se slozim sa Sandrom, pogresna procena Vlade Srbije a dobra procena pokojnog Ivanovica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.