Sanda Rašković Ivić: Utvrditi odgovornost za veliki broj umrlih lekara, Kon je proteza vlasti

Ostavite komentar


    1. DrKon je takav nikakav, kao i sve nase staresine tokom 90-tih. Sve predali, poslisnici Slobe i Radovana, vojska razbezana, oruzje predato a naros stradao i prepusten sam sebi- samo napred – nasi heroji!

  1. A zasto prvo clanovi DSSa koji su odgovorni za neke stvari iz dana kada su vladali ne bi odgovarali, da je Tramp to uradio sa bivsima iz vlasti sada ne bi imao problem da ga proglasavaju ludim i teraju iz politike . Ko je bio kriv neka odgovara i sada ali pogotovu nekada, ovaj Vucic radi mira preko svega prelazi a kako ce mu se to obiti o glavu jos nije svestan.

    1. A zašto zuti nisu to uradili sa njihovim prethodnicima, koji su opljačkali staru deviznu štednju,PIO fond,napravili 500 hiljada izbeglica, izgubili sve ratove u kojima nisu učestvovali, izbacili nas iz UN…Da su to uradili sada nas niko ne bi,opet, pljačkao,nazivao neradnicima,lopovima i domaćim izdajnicima.Ko je bio kriv trebao je da odgovara i mi sada mirno živeli bez politike Vučića,Dačića,Vulina i sa njima u zatvoru zbog svih zločina prema sopstvenom narodu koje su činili devedesetih.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Za SNS je neučestvovanje Vučića u kampanji veliki hendikep 10

Brnabić: Za SNS je neučestvovanje Vučića u kampanji veliki hendikep

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da raspisivanje lokalnih izbora za 2. jun predstavlja pokušaj smanjenja tenzija u društvu, na čemu je insistirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će, kako se ona nada, baviti kampanjom posle 16. maja, jer se sada pre svega bavi "odbranom nacionalnih interesa".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.