Sanda Rašković Ivić: Vučić dramatizacijom popravlja svoju tešku brljotinu

Potpredsednica Narodne stranke o reakciji predsednika Srbije na izraelsko priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Trebalo bi da bude razocaran samim sobom, sto je bio toliko odusevljen Belom kucom, pa je potpisao Vasingtonski sporazum. Sad nam nema druge nego da preselimo ambasadu u Jerusalim, kao sto je potpisano.

  2. On smatra stanovnistvo srbije da su teske nepismene budale. Svi mi koji su pismeni citali smo koje su odredbe tog wasingtonskog sporazuma i istovremeno se hvatali za glavu, pitajuci se dali je moguce da imamo takvog predsednika. Nezelim da nabrojim sve atribute, naravno negativne, ali jedan moram navesti. On je izdajica i trebao bi zbog toga momentalno u aps. Pitam se kako to vidi nasa vojska? Mozda nam se sprema vojni puc , najgora varianta, posto je narod toliko zaglupljen

  3. Ovakvi komentari o Vučiću su pomalo čudni, tako bi moglo da se govori o političaru koji je omaškom (ne svojom krivicom, zabludom ili sl.) nešto loše uradi a inače mu sve ide od ruke. Kod Vučića to nije slučaj, on je katastofalan na svim poljima i kod njega nema omaške, on je omaška.

  4. Dragi
    Moram da kažem i ja neku. Molim Vas da kad pišete o tome ko je pismen, vodite računa o pisanju. Srbija – veliko S, da li – odvojeno, ne želim – odvojeno, varijanta (sa j). Inače, u potpunosti slažem sa Vama. Pozdrav!

  5. Ali , postoji jedna sitnica . Vucic je svestan da je narod srpski skroz zaboravio Vasingtonski sporazum . Zato se i ponasa ovako . Odlicno poznaje svoje podanike , koji samo hipnotisano gledaju u vodju , a nista ne razmisljaju pod milim Bogom .

  6. Tamo su potpisana dva različita ugovora, Sanda to zna, ali je važno klepetati.

  7. Zaboravljate da je priznanja Kosova od strane Izraela deo Sporazuma izmedju Amerike I Kosova, a ne deo Sporazuma sa Srbijom.

  8. U Vašingtonu prošle godine ΛV sedeo na maloj stolici ispred Trampa, koji se smestio u velikoj fotelji, nije mogao da vidi šta piše u Sporazumu, da li Izrajel priznaje Kosovo kao nezavisnu državu, niti da treba naša ambasada da se seli iz Tel Aviva u Jerusalim. Kako je teklo sve to mimo njega sada mora da čupa greške iz korova. To bi trebala Sandra, kao psihijatar, da zna. Zato se zna kome je najteže.

  9. U Vašingtonu prošle godine ΛV sedeo na maloj stolici ispred Trampa, koji se smestio u velikoj fotelji, nije mogao da vidi šta piše u Sporazumu, da li Izrael priznaje Kosovo kao nezavisnu državu, niti da treba naša ambasada da se seli iz Tel Aviva u Jerusalim. Kako je teklo sve to mimo njega sada mora da čupa greške iz korova. To bi trebala Sandra, kao psihijatar, da zna. Zato se zna kome je najteže.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.