Sandžak kao Južni Tirol

* Smatramo da je model Južnog Tirola najprihvatljiviji za nas, jer smo slični po broju i strukturi stanovnika, kaže Enis Imamović
SDA održala tribinu "Autonomija - formula opstanka"

Ostavite komentar


  1. Pitam se kako EU i svet tolerišu otvoreni aparthejd koji srbija provodi u Sandžaku?

    1. Pitam se ko je tebi objavio ovu bljuvotinu i pitam se zasto je ovo troje ljudi.jos uvek na slobodi. I ne pitam se znam, Srbi su apsolutno protiv ove gluposti a valjda se i oni pitaju nesto.

      1. U Sandzaku i jeste otvorena diskriminacija prema Bosnjacima, dovoljno je pogledati ko je na celo drzavnih institucija (nema Bosnjaka) i svima ce biti jasno !!!

    2. La Stinche@ Potpuno ispravno. Ako se na evropski i demokratski nacin ne resi pitanje Sandzaka (a i Vojvodine) moze Srbija doci o poziciji da ima gore stanje nego sto je ima Bosna.

    3. @La Stinki

      Otvoreni aparthejd? Sta, ima i zatvoreni aparthejd? Da li si ti svestan uopste sta piskaras? Kakvih sve likova ima…. Strasno.

  2. @La Stiche
    Ne dosadi ti ovo lupetanje? Znas li ti uopste sta je aparhejd ili sta je Sandzak ili sta je genocid? Imas ti neki zivot ili si je ovo kompleksasko trolovanje vrhunac zivota?

  3. Где није стигао Карађорђе, а није стигао јер су се Турци и Руси помирили-што ми нешто звучи познато, ту Турска и даље коло води. Шта год да хоће мораће да се изборе за то, али чини ми се да би им тај Јужни Тирол „заватио мено“ и Црне Горе, или би то био крњи Јужни Тирол. Шта мисли о свему томе најомиљенији Бошњак – Муслиман код Срба Muamer Zukorlić?

  4. Imamo idiote u vlasti od 1990 godine pa do danas. Srbija treba samo da uzme americke zakone I prepise, a tamo su svi amerikanci. Tamo nikoga ne interesuje koje si nacionalnosti ti si samo amerikanac. U svojoj kuci pricaj kojim god hoces jezikom to nikog ne interesuje ali na ulici si amerikanac I pricas engleski.

  5. Samo napred da sam na vasem mestu ja bih ovu vlast i trulu elitu pretisnuo jos vise. Jer moral srpskog drustva za drzavu nikad nije bio slabi a sto bi se narod borio za one koji ga proganjaju na svaki korak. Bicemo beogradski pasaluk ka narod to smo i zadluzili

  6. Za pocetak, Juzni Tirol, a kasnije, SEVERNA KOREJA. Lep plan antisrpskih politicara sa teritorije gde ne prelaze cenzus.

  7. Srpski nacionalizam i diskriminacija Bosnjaka u Sandzaku je nikad veci nego sada, na svim rukovodecim mestima u drzavnim organima – sud, tuzilastvo, policija …, su Srbi ili “ srpski uvlakaci“ ( tipa zukorlic), koje nije birao vecinski narod u Sandzaku, vec ih je postavila vodeca stranka u drzavi (sns), dok autenticnih predstavnika iz redova Bosnjaka nigde nema iako su brojcano zastupljeni sa preko 80 % u svim Sandzackim opstinama ! Ovom ludilu se jednom mora stati na kraj jer situacija postaje vrlo ozbiljna i neodrziva !

Ostavite komentar


Politika

Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin: SNS nesposoban da reši bilo koji problem, godinu dana ne mogu da završe običan parking 8

Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin: SNS nesposoban da reši bilo koji problem, godinu dana ne mogu da završe običan parking

Srpska napredna stranka u Zrenjaninu nije u stanju da dovrši niti jedan jedini započeti projekat, u rešavanju problema neispravne pijaće vode dobili su čistu jedinicu, a ista je situacija i kada su u pitanju obilaznica, kvalitet saobraćajnica, čistoća vazduha i ulica, ulična rasveta i drugi problemi, kažu iz udružene opozicije "Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin".

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.