Šapić: Odluku o učešću na izborima donećemo kada oni budu raspisani

Ostavite komentar


  1. Retko dobra i poštena stranka sa jasno definisanim programskim ciljevima i izrazito anti-vučićevski orijentisana!

    1. Kada se spominju opozicione opštine u Srbiji govori se o Šapcu, Paraćinu i Stamatovićevoj opštini na Zlatiboru. Novi Beograd niko ne ubraja u opozicione opštine. Dakle Šapić izlazi na izbore da bude spas za Vučićev režim

    2. potpuno netačno, šapić uvek ističe da nije ni protiv koga i da što se njega tiče on može sa svima da sarađuje uključujući i sikter efendiju. ja sam ga zbog toga precrtao a ti i dalje laži samog sebe da je šapke protiv vođe.

  2. I ovaj je, kao neki opozicionar! Jedini u Srbiji kome dlaka na glavi ne fali, koga niko iz vlasti ni ne spominje, pa ga ne spominje ni opozicija. A covek vodi najvecu i najbogatiju opstinu u Srbiji!!!! I kada pogledate sta se desava u Sapcu, Paracinu ili na Starom gradu, odmah vidite da je Sapic zasticen kao beli medved. Ocigledno je da je on jedini „opozicioni“ predsednik opstine koji Vucicu aman ni malo ne smeta.

  3. Omiljeni Vucicev opozicionar. Dobar izbor za one kojima je srce uz AV ali ih sramota da glasaju radikale.

  4. Šapić je „vučić novog beograda“ jer isto kao i Vučić iz budžeta podmazuje penzionere a najviše penzionerke jer je navjeća koncentracija porodičnih penzionerki i penzoneki vojnih lica baš na Novom Beogradu. Te pozorišne, bioskopske predstave, izleti po Srbiji, vožnje brodovima i izleti u inostranstvu su uz naravno kompletnu porodičnu manufakturu riđaka tazbine i prijatelja koji su mu „odbornici“ obezbeđuju Đapiču status „druga tita“ naročito jer je u koaliciji sa „kumčetom“ Vučića sinom Šešeqa.

    Šapić je jasn jrekao još pre beogradskih izbora da zbog podrške koju uživa od porodičnih penzionerki je neoboriv na Novom Beogradu i da zahtva mesto gradonačelnika Beograda da bi ušao u koaliciju Jankovića i Jeremića čiji je rejting sa predsedničkih izbora „srozao“ Đilas svojim „vraćanjem u politiku“
    Tako da mu Šapić „dođe“ Vučiću „kumovska“ koalicija

  5. Sapic je tipican primer
    kako u Srbiji funkcionise lazna opozicija.
    Ovaj covek je Vucicev poturica i nije vredan
    komentara i pomena kao ni ta nekakva SPAS
    partija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.