Šapić: Rano je govoriti o izbornim koalicijama

Predsednik SPAS-a za Danas o protestima, opoziciji, stanju u Beogradu

Ostavite komentar

  1. Gospodin. I to izuzetan. U moru moralnog i političkog šljama, on govori o izdizanju iznad svega toga. I pre ste imali moje poštovanje, kao najbolji svetski vaterpolista, a sada još više kao čovek.

    1. Veliki prevarant sa plagijatom od doktorata i lažan opozicionar, tj Vučićev opozicionar kao Čeda, Čanak, Šešelj…

  2. Šapić, čovek skromnih intelektualnih kapaciteta, počevši od Nambije pa na dalje. Naravno da može da kaže da nema mrlju, zato što sr nije konfrontirao sa vlašću. Opoziciono delovanje podrazumeva konstantnu konfrontaciju. Simptomatično je to što ga vlast ne pominje. Znači postoji dogovor. Politika nit smrdim nit mirišem od koje će se on okoristiti je licemerna. Na kraju će zbog svoje lihvarske politike izsći na izbore kao i Čeda i pokupiti kajmak tuđeg znoja. Opasan čovek.

    1. Konfrontacija nije isto što i kritika. Kritika treba da bude konstantna. Ali zar stvarno neko misli da kritika utiče na politiku SNS-a? Sa njima možete na silu (kao što bi želeli) ili da radite svoje ne obraćajući pažnju na njih. U toj njihovoj igri ne možete da pobedite. Medijski ste sprečeni. A te izjave tipa ko je SNS satelit dolaze isključivo od ljudi zavedenih SNS delovanjem. Čovek neće da učestvuje u ovoj borbi u blatu i tačka.

  3. Tako je u politici danas se mrzimo sutra smo zajedno, prekosutra svi u koaliciju sa SNS.

  4. Ovaj covek vec cetiri dana uzastopce u danasu meditira o izboirima (o kojima jos nema zvanicno reci9 o svojoj ulozi i svojim umnim anticipacijama sta ce on to da uradi na temu izbora, iako ga niko nista nije pitao o svemu tome. Ali eto, njega vec cetvrti puta, bez srama i stida, da mi cujemo njegove umilne i prepamente opservacije. Blego svima nama koji zivimo u isto vreme kad i on i koji imamo neopisivu srecu da ga gledamo citamo i slusamo. Ura !

  5. Sapicu molim te da prestanes da mudroseras!!! Ili si opozicija ovakvim zlikovcima ili se pridruzi SNS -u.

  6. Neumesno je govoriti o izborima dok se resava pitanje Kosova, treba da budemo jedinstveni po ovom pitanju.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

17. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.