Šapić: SPAS na naredne izbore izlazi samostalno

Ostavite komentar


    1. I ja imam isto takvo misljene, politika nije sala. Ne moze se politikom baviti bilo ko.

  1. Nedavno su vise novina objavile vest koja nije demantovana da je vise clanova porodice Sapica uhapseno sa optuzbom za pranje novca.Nakon dan, dva o tome vise ni reci. Bojim se da je Sapic koga inace cenim ucenjen od strane vlasti da vodi takvu politiku da oduzme deo opozicionih glasova. Za uzvrat, ti clanovi njegove porodice bice ostavljeni na miru.

  2. Verujem Sapicu,bio je vrhunski sportista sada je veliki humanitarac i uspesno vodi najvecu Beogradsku opstinu. Neka izadje samostalno na izbore ja cu ga prvi podrzati i verujem jos mnogi u Srbiji.

    1. Jeste bio vrhovni sportista ali ne verujem da ce ga mnogi u Srbiji podrzati jer nije tako dobar i politicar. Politika i sport su dve totalno razlicite stvari.

      1. Pa kao sto vidis gresis, upravo on kao veliki sportista postaje i veliki politicar. Mlad i uspesan covek koji razume narod. I po prvi put vidim nekoga ko je svoj novac posteno zaradio svi znamo kako, hoce da pomogne narodu i bez kletvi,lazi i svega ostalog sto je sada trend u nasoj nazovi politici a sve za cilj da napune svoje dzepove, on se kulturno i civilizovano ponasa i pokusava da uredi ovo drustvo kako i treba da izgleda.

  3. Ne dopada mi se to sto gospodin Sapic nije na pravi nacin registrovao stranku ,nego je koristio neke „precice“!Nadam se da ce mu sledeci korak biti korektniji i da ce mu pocetak biti posteniji i nisam bas sigurna da on moze od bilo cega da nas „spasava“!

  4. SPAS se spasao besmislenog saveza i mislim da ce tesko bilo sta postici na izborima,jer je potrebno mnogo vise od dosadasnjeg rada gospodina Sapica!

  5. Gospodin Šapić je moje veliko razočarenje. Kažem gospodin zbog svog sportskog učinka, gospodin u vodi. Što se njegovog nazovi političkog angažmana tiče, nije dorastao tom pozivu. Druži se sa lošim momcima pa je utripovao kako je opak. Bilo bi divno da ga i dalje gledamo u vodi, kako niže pobede, pre nego kako se javno eksponira , propagira i širi „prljavu “ politiku demokrata učitelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.