Šapić, Stamatović i Parović se udružuju u desni blok?

Pregovara se o formiranju "desnog bloka" za naredne izbore, tvrde izvori s političke scene Srbije

Ostavite komentar


    1. Tako je Sarice, ko sme da narusava tvoj imaginarni i paralelni svet koji zivis?

    2. Stamatoviću, sram te bilo. Našao si društvo. Zar nema srbijanaca?. Ovi su isti kao SNS.

      1. Mislim da je komentar jasan. U ovoj Srbiji svi imaju partiju/partije, samo je srbijanci nemaju. Deca im beže, građani su drugog reda, a oni ništa. Tito je ulio strah poSrbiji i to se samo nastavlja. Rasparčaće Srbij, ukinuli su joj istoriju, kulturu, sećanje, jednog dana ukinuće joj i ime. A niko ni makac. Srpski i interesi Srbije, su dva pojma. Složićete se..

  1. Sapic, covek sa spornom diplomom, bivsi clan DSa, se prestrojio. DESNO! Pa su mu sada oni koji su slavili ubistvo premijera Djindjica sasvim ok! O gondolijeru sa Zlatibora, ne vredi ni govoriti. Kad bi neko pokusao nabrojati sve stranke desnice u Srbiji, zapanjio bi se. Rastu kao pecurke, ukljucujuci i kolumnistu. Dakle u Sbiji imamo desno, desnije i najdesnije. Nigde nikog ko bi se obratio nama antifasitima koji ne priznaju cetnike, borcima za ravnopravnost zena, onima koji su protiv svakog nacionalizma, ljudima koji zele pravicnu i pravednu raspodelu dobara, koji su protiv izvrsitelja, nama koji smatramo da je neophodno da svi imaju pristup obrazovanju i lecenju, koji se borimo za socijalnu pravdu i kvalitetan zivot SVIH… Da li je moguce da smo takva manjina u Srbiji da od stotine partija, nema bas ni jedne za nas?

    1. Ja se borim za to da sva deca sveta budu srećna, da vlada mir u svetu, da nema gladne dece u Africi, da niko ne zaprašuje komarce i bube i ugrožava nasiljem njihove živote, želim da svi insekti, biljke, ptice i životinje budu srećni i da među njima vlada tolerancija i da nema nasilja jer je to prevaziđeno u 21.veku!

    2. Imaš. Građanski front, odnosno udružene građanske opcije iz raznih gradova. Sve ostalo je baš to – desno, desnije, najdesnije, što je BAŠ zastrašujuće

  2. Bitno je da se cela opozicija udruži. Levi, desni i centar! Jedino tako imaju šanse protiv koalicije oko SNS-a.

  3. Ovaj Parovic je Vucicev covek 1/1. Srecem ga sa onim Vacicem. Sve su ovo Trojanci.

    1. Apsolutno si u pravu za Parovica.Dvolicnost mu je vrlina.Ova dva i ajde a gde njega nadjoste?Marginalac koji nemoze da donese ni 0,1 glasova.Prica je suplja skrozzz.

    2. Potpuno si u pravu za Parovića. I neće ga niko i nikad. Osim, mozda, Zavetnika i Vacića koji duvaju Vučiću u jedra…

      1. Ako su komentari ogledalo Srbije ( desne ili leće) onda smo mi “prdnuli u Čabar “svi i levi i desni. Potpune političke analfabete, bez empatije za svoj sopstvenog narod kome pripadamo. Demokratski je misliti različito i politički i ideološki se prestrojavati, ali mrzeći i pljuvati po svojim neistomišljenicima je zaista primitivizam . I mi se ne možemo osloboditi komunističkog sinjela jer smo pod njim odrasli a nesvjesni da su nam komunisti bukvalno pobili i istrebljivati srpsku elitu i srpsku pamet i u ratu i posebno posle rata. Građanski i vjerski rat ‘41 i ‘91 su nas još vise unakazili , razorili porodicu i porodice , posezali mržnju od vjerske , ideološke , nacionalne. I onda se jave mali začeci te nesrecne tolerancije na ja noj sceni, ali sa osjećanjem pripadnosti i eto ti komunista, pacifista, prodanih duša., ksenofobista i prodavača magle. Odosmo mi u tri krpe p.m.

    3. Lepa družina, nova Vuciceva opozicija.
      Šapic, bivši poltron u DS-u koji je kao nagradu dobio upravljanje najvećom opštinom u Srbiji.
      Parović iza koga stoji Dragan Kopčalić, bivši funkcuoner DS-a koji je unesrećio radnike Trudbenika.

  4. Osim ako građani ne odluče da bojkotuju nameštene izbore pa izađu samo glasači SNS i ne uđete u Parlament.

  5. Parovic je Mladjin kum, zajedno su isli u deciji paravojni kamp kod Stamatovica. Mislim na M. Djordjevica, Djidovog kuma. Ovo je deo ekipe za koju je Ceda rekao „Umesto da uradimo nesto demokratski, davimo se u gomili sa nacosima i siledzijama“. U kampu organizacija koje se zvanicno odricu i u rodini. E sada, problem je sto je najveci deo ovih aktivnosti, sracunat na nekakvo ukopavanje oko Kosova koje odavno vodi sopstveni zivot, a u svrhu podrivanja sadasnje pozicije. Sve „pod budnim okom“ glavne osobe za kontakt sa ruskim klero-ekstremistickim snagama, istim M. Djordjevicem, kako prenose CG mediji i prozapadne NVO kod nas. Ovo su stvari oko kojih se treba duboko zamisliti, i tu ne pomaze ni mantra „Samo da skinemo ovoga“. Uostalom, proguglajte.

    1. Čim ti spomunješ Čedu u pozitivnom kontekstu znači da si običan vučićev bot malograđanskog tipa. Građanisti i četnici.. ne zna se ko je gori od vas. Jedino vučić vaš gazda. Jadna Srbija sa svima vama ideološkim narkomanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.