Šapić u Novom Beogradu 26 odsto, Đilas na Vračaru 30 odsto

Rezultati istzraživanja agencije Partner u dve reprezentativne beogradske opštine Novi Beograd i Vračar

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Мени цео овај текст одише губитничком депресијом. Побогу, па зар резултате избора у Београду сводити на опредељење 806 (осам стотина и шест!) грађана 2 (две!) градске општине од 17 (седамнаест) у којима ће гласати више од 1.500.000 (милион и пет стотина хиљада) грађана.

 2. jedino vi niste sklonili naslove o izborima, a kriticari ste onih koji krse zakon..dvolicnost vam je glavna osobina

  1. a cenu tipredizbodna tisina. Budalasta zaostavstina. Cemu tisina kad neko poseduje „TV bastilju“ i ispira mozak narodu sa lakirovkama na dnevnoj bazi. Dovoljno je da se pogleda kroz prozor pa da se vidi realnost

 3. Zar i ti sine Danas ?? Zašto Vučićeva slika ??
  Pa on nije bio kandidat za gradonačelnika !!

 4. Kada je oktobra 1944..‚“oslobodjen“ Beograd (12.000) tri dana su „oslobdioci“ su tri dana na Trgu ispred pozorišta igrali crnogorsko oro i koaračko kolo, da srbijanci vide ko i je oslobdio. Sada se njihov potomci mogu videti u Knjaz-Mihalooj, kako divane uz kafu i viski (Nema više nargila)

 5. STARI GRAD I VRAČAR
  Posle tzv Oktobarske reolucije, sazvan je Svesavezni kongres sovjetski pisaca. Izlaze goornici i veličaju novu vlast. Jedan od njih ističe ta je ova učinila za provat ruske literatur slavodoitno zaršava.
  Pre Reolucije tulsak oblast imala je samo jednog pisca. Sada ih imamo 18..Salom je zavadala tišina, pa se onda razlegao gromoglasni smeh.
  Ta jedan bio je Lav Tolstoj

 6. Šapić je izgubio izbore od svog biračkog tela, i zašto pokušavate da amortizujete poraz? zar mislite da je narod glup?varate se , pa nemože neko ko sabotira institucije da dobije izbore, detetďžent u fontani je njegov potpis treba da se stidi zar mora po mišljenje da ide u strane ambasade?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Demostat

Srpska nova godina

Svaki pijanac, od ’tradicionaliste’ (slave, prislave, četresnice...), preko ’špajzara’...

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.