Šapić: Verovatno ću se kandidovati za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


    1. Ma, ajde, ko bi rek’o?!!
      Meni izgeda da ako je DS još uvek na vlasti, onda to vrlo dobro krije.
      Ali ti očigledno to bolje znaš od mene, pa zato, molim te, prosvetli me, koliko DS ima poslanika u Skupštini? Koliko gradonačelnika?

    2. Nisi mogao da resis problem hranjenja zivotinja ispred zgrada i nepodnosljivog smrada istih….nisi hteo nista da preduzmes da se ne zameris vladajucoj stranci……
      Svakom ulazu u blokovima sleduje po 5 macaka…..a o psima lutalicama da ne govorim….Nikad za tebe necu glasati…..

  1. Manji je problem dve funkcije, nego što je postao član organizovane kriminalne organizacije.

  2. Nemoj molim te! Livada ti je dala dr,
    BK faks. Imas sopstvenu ulicu mislim. Dosta je!

  3. Ako bi se Novak Djokovic kandidovao za gradonacelnika Beograda, sigurno bi pobedio. Nijedan Srbin u 21 veku nije tako blistavo i tako visoko nosio ime Srbije kao Novak. Ne samo pobedama, Novak je lovorike osvajao svojim fer-plejom, svojim humanim gestovima, svojim sarmantnim izjavama. Gde bi nam bio kraj kad bi Novak pristao da vodi Beograd ?

  4. Odlično, onda „Dr“ Mali i „Dr“ Šapić, ruko pod ruku. A „Dr“ Mali bi mogao da mu bude zamenik.

  5. Имаш пуну подршку од нас, правих Новобеограђана. Једино те молим не узимај оног Горана Васића за помоћника. Шта год он да предузме то је права пропаст.

    1. Onda ga držite na vašoj opštini,neka vama bude gradonačelnik.A nas Beograđana se manite.

  6. Neemoooj!!!Nemoj,života ti!Sve cvećka do cvećke.Pokazao si se,ok,a sada neko sa malko većim IQ om,sa više ljubavi prema Beograđanima i manje podložan korupciji.

  7. I da pobediš nećeš biti gradonačelnik,jer jedan je gradonačelnik Srbije

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 10

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.