„Šarović bi isto morao da pita i ruskog ambasadora“: Sagovornici Danasa o tome kako je opozicionar intervjuisao Hila na Prajdu

Ostavite komentar


  1. Ruskom ambasadoru ne bi mogao da postavi isto pitanje jer će teško da ga pronadje da predvodi Paradu ponosa usred Beograda. Možda bi mogao da mu postavi neka druga pitanja, ali ovo svakako ne!

  2. Ne bi Vi propustili priliku da ukljucite Rusiju. Pitanje je bitno, gospodo. Zasto Zapad namece propagandu….Za vas pitanje “ a la Sarovic“ zasto cenzurisete komentare koji ne odgovaraju “ zapadnom“ nacinu razmisljanha. Usput, nikada ne pogledam da li ste objavili komentar jer ZNAM unapred da necete. Tako je sa vama, zapadnjackim demokratama.

  3. I sad se nije Šarović dodvoravao Hilu, nego valjda Vučić. Da li je hteo da a bude duhovit ili šta? Niko osim njega nije čuo da je Hil predsednik Srbije, pa mu i Hil tako reče. Naš predsednik je samo jedan , Vučić, legalno izabran ozbiljnom većinom glasova. I nema potrebe pitati ničije ambasadore ništa, njih samo opozicija pita za mišljenje.

  4. @Sasa
    Cik nek pita ruskog, pošto je on defakto predsednik Srbije. Posle svakih pregovora Vucic i Dacic suzradan trce kod njega. Uostalom, kod nas se namerno otaljavaju pregovori i ispunjenje uslova za EU, ne uvode se sankcije Rusiji… Šta misliš, da je Hil to što ga ovaj pita, da li bi bilo tako?

  5. Мукице, није им лако пао интервју с председником 🙂

  6. zasto odmah, a zasto nije pitao drugu stranu. Mozda bi ovi koji to komentarisu mogli da pitaju rusku stranu . Uvek isto prebacivanje na drugu stranu , kao mi smo ubijali ali i oni su ubijali , mi smo silovali ali i oni su silovali iTD…

  7. Sasa
    11. septembra 2023. u 23.01
    A šta je Hil toliko bitan pa ne smeju da mu se postavljaju pojedina pitanja?

    Hil je jedini sa kojim se moze nenajvljeno razgovarati. Hajde pokusaj sa ruskim i kineskim ambasadorima, ili sa Vucicem da pricas.

  8. pa vi ste isti kao i Vucic, napad je najbolja odbrana. ukljuci odmah Rusa u ovo. jao bre,pa smesni ste!

  9. Западни окупаторски смрадови своје односе са другима народима и државама су увек оснивали и даље их оснивају на доминацији, на робовласништву, колонијализму, расизму, фашизму, на експлоатацији, крађи, пљачки, отимачини. Један одвратни сатанистички менталитет оних који позирају као каква господа а заправо белосветски најгори олош.

  10. Gospodo, kritičari intervjua sa Hilom,
    Mislim da je gospodin Šarović na pravom mjestu pravo pitanje postavio. Previše nam se nešto ti Hilovi i Eskobari šetkaju i previše im je „dopušteno“ da laprdaju, divno je vidjeti da se gospodin usudio da postavi pravo pitanje.

  11. Треба да пита руског представника да ли мисли да је штета што су тако дуго дозволили да постоји само једна „слободарска нација на свету“ која упорно сеје смрт, ратове и мржње широм света….. само то…. наравно да није могао да га нађе на овој „паради поноса“…. слике са параде говоре све… ПС: не очекујем објављивање 😉

  12. Prethodna vlast je za vreme svoje vladavine pozatvarala većinu fabrika u Srbiji i pretvorile u magacine i ko zna šta još. A radnici ostali bez posla. Zašto se to ne spominje. Ono što je ostalo prodato je jeftino jer je bilo pred bankrotom a niko od domaćih preduzetnika nije hteo ni da pogleda. Država nije mogla da finansira gubitaše jer su je tadašnje vodje opozicije a posle vlasti bukvalno opljačkale.

  13. o cemu vi pricate o cemu, dajete ovom nekom nebitnom liku toliku paznju da vas treba da bude sramota, sramota, posebno ste u ovom slucaju i onog poslanika koga do sada nije bilo zapaziti u skupstini da je imao neka izlaganja i gde je najveca sramota ovog aleksica, sto se spetljao sa istim, //jel njih dovjica nemaju aman nikakve veze, ali eto i njemu ste dali ,,besplatnu promociju, sramotno, ovde je omanula bez struktura ove zemlje koja je dozvolila ovom liku da u opste pridje ovom ambasadoru, jel ova nesmotrenost je sramota, ko zna sta je moglo da proizvede ovakvo priblizavanje ambasadoru jedne zemlje, //posebno ovom, ali ko je na celu bez sluzbi ko., lik koga je amerika stavila na ,izolaciju,, sve u svemu sramota za ovu zemlju sramota,….

  14. Ovakvi tekstovi, a puno ih je u ovim novinama, liče mi na mudrovanja i prepucavanja u seoskim birtijama.

  15. Rusofili koliko vas je.?Kad cete da se selite u Rusiju ili samo ovde blebecete protiv zapadnih vrednosti a svi bi tamo.?jel jedete,pijete,vozite,oblacite itd. nesto Rusko? Nista.Samo plin.

  16. Sarovic je pogodio u sridu, a poredjenje Hila sa rusom nema osnova. Ko komandije paradama u beogradu?, ko vrsi pritisak ka priznanju secesije KiM, ohrabruje Kurtija na nasilje i rasrbljavanje Balkana silom, progonom i zastrasivanjem. A najvise mi smeta sto se bilo kakva kritika Hila odmah etiketira kao rusofobija. vecina Srba navijala je za Indijance, vijetnamce, sirijce, iracane i ruse, kad su ratovali sa amerima. mi prosto ne ljubimo amerikance zbog njihovog odnosa prema nama, a to ne znaci da smo rusofili.

  17. Ovaj Sarovic zeli da bude u centru paznje pa se glupira. Neka pita i onog pljuc ruskog ambasadora o prajdu!

  18. Dnevna doza jaukanja srpsje opozicije. Pocelo sa Sarovicem koji intervjuise Hila, nastavljeno maratonskim suzama opozicionih lidercica. Dajte nesto normalno vise dajte neki predlog, a ne samo plakanje.

  19. Шаровићу, што Вучића ниси питао где је он на Прајду. Он је најпознатији из те групације. Њему цео стадио скандира.

  20. Mogao bi nego ruski ambasador ne šeta na prajdu.
    Inače ovo što je rekao Grbović da pravi predsednik bira sa kojim novinarima će da priča je u stvari protivzakonito jer zakon obavezuje da vršioci javnih funkcija ne smeju da diskriminišu medije. Takođe je ovaj članak lep lakmus papir da se vidi ko stoji iza koga, ko se upecao da brani američkog ambasadora.

  21. Tačno je da i Rusi imaju dosta uticaja ovde ali daleko manje o SAD. Njihov uticaj na ove prostore je već prešao u iživljavanje posebno u BiH (Republika Srpska) a izraženo na KiM gde radi dodatnog pritiska na vlast posebno strada Srpski narod od strane Kurtijevih pasa. Sve zarad primoravanja Srbije pristupanju Nato paktu.

  22. Kad nekome Šarović može biti uzor, to je indikativna. Bolest se zove velikosrpski šovinizam, lek je u prosvećivanju i civilizovanju.

  23. Raskrinkao je stanje u Srbiji u par minuta ovog videa. Svaka mu cast. A ovi „kredibilni sagovornici“ Danasa, svi zajedno da se skupe ni pola krnjeg cenzusa ne mogu da namaknu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.