Šarović: Obio nam se Jutka o glavu

Procurili zapisnici sa sednica rukovodstva radikala

Ostavite komentar


  1. Opis rada na biračkim mestima samo pokazuje kakvi smo ljudi i koliko smo lako podkupljivi. Bio sam kontrolor u ime Radikala na izborima 1996 ali ne kao član već sam pozvan jer nisu imali svoje članove za tu funkciju, i moja zamena, član stranke, nije došao da me zameni pa sam bio sam na biračkom mestu od početka do završetka brojanja i odneo sam zapisnik u prostorije stranke jer su bili treći po broju, a sve ovo govori ponovo kakvi su ljudi. A mislim da je ova stranka, kao i većina, zlo za Srbiju ako se setimo svih manipulacija na izborima koje su još u vreme Miloševića radili i omogućavali. Zašto se neko sada nije bunio zbog lažnih i virtuelnih birača? Zašto je Šešeljev sin najviši funkcioner i „najpametan“ radikal? Duva li Šešelj u istu tikvu kao i Vučić? Kada je rekao nešto protiv „vođe“?
    Zlo

  2. Stranka koja na celu ima osudjenog ratnog zlocinca, coveka koji se ni jednom nije obrusio na trenutnu mafijasku vlast, despota koji obrce milione Eura bez da okome polaze racune, stranku koja ce umesto klovna za predsednika izabrati klovnovog sina, stranku porodicnog procvata i ideoloske bede niko, ali niko nece glasati. Gospodo, sto ste bili na nasim jaslama bili ste, sada da se malo zaradjuje. Mada u slamarici ima dosta para za par godina lenjstvovanja.

  3. Rekao istinu, opstepoznatu.
    Seselj mu fino skresao u brk, onako radikalski njegovo jos iz 90ih.
    Zato ce se SRS uskoro zvati, ili da promeni ime u: Otac i Sin CO.

      1. Dakle SRS je promenila ime u SNS ?
        E to je tek tragedija a i komedija.

  4. Zasto bi nas pristojne uopste interesovalo sta se dogadja u, hvala bogu, opozicionoj radikalskoj stranci? Covek je vec predugo desna Seseljeva ruka, ali mu je po svoj prilici stalo da bude NEKO. Smatram da ni jednom citaocu Danasa to ne znaci bas nista. Daleko mu lepa kuca, oslobodite nas OVAKVIH!

  5. Radikali su više štete napravili Srbiji nego NATO. To drski Šešelj ne želi da prizna svom bolesnom egu i zato će uvek manipulisati ljudima kako i oni ne bi videli razmere katastrofe u koju su uvukli Srbiju i Šešeljev udeo u tome. Osim što su napravili direktne štete Srbiji uneli su i jezik mržnje i netolerancije u javni život i najmanje što im se desilo je ostanak ispod cenzusa – valjalo bi im suditi za izdaju nacionalnih interesa i za podstrekivanje na ratne zločine kad se ova njihova frakcija jednom oklizne sa vlasti a sada su već na korak od toga.

  6. Pazi ovo. Izneses kriticko misljenje i odmah sledi “napusti stranku”. Hahhaha. Radikali ce propasti kao i SPO i LDP, sto uopste nije lose.

  7. Ako je neka korist od ovih „izbora“, to je da su radikali (original) i formalno pukli. Naravno, uvek mogu da se presvuku i kolektivno učlane kod Vučića, ali će i tamo morati da krenu od nule, što je mnogima za sada nezamislivo. Ali nužda zakon menja…

  8. Radikali su razocarali svoje pristalice poltronskon politikom prema diktatorskom rezimu vucica.Tu povratka nema.Nadamo se da ce se ugasiti zauvek.

    1. Bravo Vanja, slažem se u potpunosti i još bi dodao lustraciju da je trebalo izvršiti, sad ne bi imali ponovo uništitelje iz devedesetih ponovo na sceni.

  9. Nije se vama obio Jutka o glavu nego Seselj! I hvala bogu da je tako i da SRS definitivno propadne jer ste svi vi odgovorni za ambis u koji ste nas vodili devedesetih!

    1. Srs je odavno trebala da nestane. Pogledajte koga je sve iznedrila ta stranka: Vucic, Gojkovic, Martinovic, Nikolić, Tabaković… Ima ih jos ali i ovo je PREVIŠE! A na stranu što sad recimo ja sa 64 godine treba da ozbiljno sledim malog Šešelja!!! Smešno.

  10. Jao, pa to citaoci poklanjaju dzipove… 🙂
    E Sarovicu, Sarovicu, pa citas li ti nesto… Probaj Bulgakova, kod njega postojis kao lik.

  11. Gospodin Šarović progledao EU demokratskim očima sa rukama u buďetu Srbije,pitanje je dana kad će preći u SNS ili tamo gde je kinta zajedno sa Čankom i Čedom

  12. Šteta… Ali postalo je očigledno već odavno, da su radikali špricer… Mislim ni vino ni voda.

  13. Iskren savjet ,,radikalima,, počnite da skupljate potpise za sljedeće izbore,ko zna možda i uspijete,pa imate ,,fore,, 4 godine ,a i 10 hiljada nije ,,mala,, cifra ,znači godišnje po…….,.

  14. Seselj se resava pojedinih clanova kao sto je Sarovic da bi se lakse utopio u SNS. Sad je red na SNS da se procesti i napravi mesto radikalima, da mogu da se integrisu i postanu funkcioneri vlasti. AV je najavio da moze da se desi da u vlast udju i partije koje nisu presle cenzus. Sta nam to govori? Jed nom radikal uvek radikal.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.