Saša Mirković: Dejan Mihajlov je bio u lancu komande

Nema pomena da su političari podsticali nemire, tvrdi nakon dugog odsustva iz javnosti nekadašnji generalni sekretar Vlade
Lider pokreta "Cela Srbija" iz Zaječara ostaje pri tvrdnjama o umešanosti političara u paljenje Ambasade SAD u Beogradu 2008. godine

Ostavite komentar


  1. Mirković navodnim senzacionalizmom skreće pažnju na sebe i prikuplja političke poene.

  2. Za oocekivati je bilo da CE se I ta tema pokrenuti. Na pregovorima sa SAD-A. Mislim paljenje billo koje ambasade je jedan vid mrznje prema zemlji.

  3. Kontradiktorno od Sase Mirkovica. Skretanje paznje na sebe, pominjanjem porodice. Nema porodica veze sa politikom I prijatelji, nego on.A taj koje to radio, mislim da nema veze sa strankom, vec je nekome stao na " Zulj". Krivca treba pronaci I kazniti.

  4. Mihailov je jedan od najuticajnijih ljudi u Srbiji. Desna ruka Velikog vodje. Siva eminencija.

  5. Izgleda da su po duševno zdravlje Pametnog Velikog Vođe znatno opasniji njegovi bivši ortaci – insajderi koji su naknadno došli pameti, nego kompletna opozicija.

  6. Uplitanje pokojnog Aleksandra Nikitovića, koji ne može da odgovori na optužbe Mirkovića, u celu ovu priču, koja je slika tabloidizacije današnje Srbije, je više nego nečasno.
    Osnovni problem sukoba Mirković – Vučić nije istina, koja je za njih krajnje nebitna, nego raspodela moći i samim tim novca, za koji je Mirković očigledno uskraćen, suprotno medjusobnom dogovoru. Kada je tako, onda je sasvim jasna medjusobna ostrašćenost i ne prezanje ni od čega, čak i od podmetanja ljudima kojih više nema.
    Neka im služi na čast…

  7. Sada je 2017. šta je čekao do sad pa nije prijavljivao to, prošlo je 9 dugih godina od tog događaja. Kada bi neko još i poverovao u ovo.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.