Saša Radulović: SNS su već napravili novi DOS

*SNS ima više DOS-ovih stranaka i poslanika u svojim redovima nego cela opozicija zajedno *Nisam jedina, ali jesam najvažnija Vučićeva greška koja će ga koštati vlasti
Lider Dosta je bilo, govori za Danas o premijeru, izborima i odnosima u opoziciji

Ostavite komentar


  1. Jedina opcija koja je u stanju da promeni nešto u ovome što zovemo državom Srbijom. Bilo bi najbolje da se dogovore i Jeremić i Janković i da sa DJB izađu na izbore, a ove reciklate da ostave ispod cenzusa.

  2. OVO NIJE NOVI DOS,OVO JE NOVI OTPOR DIKTATORSKOM REŽIMU,A ZNA SE KAKO ĆE OVAJ SADA DA ZAVRŠI !!ALI POSLE TOGA ,OVAJ PUT SVE U ZATVOR I ZABRANA BIRANJA U INSTITUCIJE 20 GODINA MINIMUM !!!PA NEKA IH VADE NJIHOVE "POŠTENE" USTAVNE SUDIJE KOJE ĆE TAKOĐE ZAVRŠITI U ZATVORU !!!

  3. Radulović može da govori kako govori. On je sebe zbrinuo. Njegov cilj je da zauzme skupštinski foaje. Decu obezbedio, kapital drži žena u slamarici i nema za njega zime. Obespravljeni napaćeni i obezglavljni narod ne misli tako. Narod nužda tera na preživljava i ova opcija koja je trenutno na sceni je jedina izvesna. Niko ne nudi više bolje i lakše. Tako da će izbori biti nokaut za sve političke šarlatane.

  4. Molim svoje sugradjane, zemljake i prijatelje da iskljuce prvi program RTS_a i da pocnu da razmisljaju svojom glavom. Ako im je dobro ovo sto nam se desava, neka i dalje glasaju za iste, a ako im nije dobro, pa pobogu, menjajte. Zivot nema reprizu, dokle vise isti scenaristi i reprize vlasti. Imali smo Slobu, pa zar ljudi ne vide da je povo samo njegova produzena ruka. Hocete li rat, opet, bice ako ostanu. Ne odmah, ai cekajte da nestane svega u apotekama, prodavnicam

  5. Žao mi je što nema tv duela, mislim da bi tek tad u punom sjaju videli svu Vučićevu prazninu. O skupštini je već sve rečeno: primitivno iživljavanje bizarnih likova ““s koca i konopca““, ne samo sumnjive pismenosti već i vrlo upitnog psihičkog stanja. Verujem da bi se propast mogla zaustaviti zahvaljujući ljudima poput Radulovića – pitanje je kada će to da se desi. Donekle mogu da razumem poluretardiranu nepismenu masu kojoj je ova opšta atmosfera rijalitija prirodna pa možda čak i zabavna, ali nemam razumevanja više za bele listiće. Da li je moguće da među njima ima još onih koji misle da je svejedno?

  6. Neverovatno je koliko će do zadnjeg trenutka vagati da podrži Jeremića ili Jankovića, a najverovatnije Jeremića.

    A potpuno je jasno da bi u skladu sa njegovim nastupom i pričom zbog koje je privukao ljude, već odavno morao da podrži Jankovića.

    Vrlo manipulativan i kalkulantski tip, ne samo na ovom primeru naravno. Setimo se samo ministrovanja npr. 🙂

  7. Mi se tu ništa ne pitamo. U leto 2000. god. sav deprimiran i ojađen tumarao sam knez Mihailovom i naletim, gotovo se sudarim sa mojim Pećancem, proslavljenim slikarem u dalekoj Americi, Savom Rakočevićem… "Šta ti je Miodrage, zezao se on, što si tako snužden?"… -Ma ovi (mislo sam na Miloševićev režim) nikako da siđu sa vlasti – vladaće doveka…, – vajkao sam se… "Neće, neće, već na jesen će pasti sa vlasti kao trula kruška sa grane…"… – Šta?… Ko?… – zapitkivao sam… "Niko ne zna – ali je tako odlučeno… I desio se Peti Oktobar… Šta će biti o Đurđevu dne – Videćemo… Kako drugi odluče jer se mi ništa ne pitamo…

  8. botovi, slabo vam nesto ide ovo glasanje na danasu. sta cete, nije lako kliktati na slicice. komplikovano je, zahteva da se ukljuci mozak… ;P

  9. Kako se to Sasa Radulovic nudi kao nesto NOVO na politickoj sceni Srbije a bio je u VLADI VUCICEVOJ! Sto? Nije znao ko je Vucic!? Sta ce u njegovoj partiji Ivan Nninic, bivsi radikal, taj isto nije tada znao ko je Seselj? Milenoviceva, u udruzenju osigaravaca sa rodjenim bratom A.Vucica, sada clan DJB. Sve novi ljudi, blago nama i sa njima, dok se i ovi izredjaju, ode nama zivot.

  10. Radulovic i ceo DJB su za mene veliko razocaranje. Dvoumio sam se izmedju njih i jos jedne opcije na izborima i nisam pogresio kada sam glas dao drugima. Zameram im bespotrebno pravljenje cirkusa i incidenata umesto da mirno i stalozeno argumentima kritikuju vlast i nude resenja. Malo su argumenata izneli do sada, ali je buka bila poprilicna. Tolika da skupstinu vise i ne gledam. Nije istina da naprednjake bacaju na kolena, naprotiv. Steta.

  11. Najzanimljiviji deo u intrvjuu je konstatacija Sase Radulovica: "Vucic je sustinski kukavica". Kako to? Kao ostrasceni navijac AV je godinama delovao u COPORU navijaca. Kao bespogovorno odan SRS-u godinama, AV je bio pod "sapom" Seselja, koji mu nije dozvoljavao samostalno delovanje. Tomislav Nikolic je /naivno/ napravio nepopravljivu gresku kada je stranku koju je formirao, predao AV i omogucio mu da bude vodja "copora" /ali i da "prosjaci" od AV predsednicku kandidaturu/. Zato, AV moze "jedan na jedan" samo sa Jelenom Karleusom ili Vojislavom Seseljom /pod uslovom da Seselj napise tekst "debate". Zato je Sasa Radulovic u pravu. Nece biti dijaloga njih dvojice, a sve je vise u Srbiji ali i u svetu onih koji vide da je AV kukavica koja "napada" samo kada iza sebe ima COPOR bespogovornih poslusnika /smesni Marko Djuric u Upitniku RTS-a/.

  12. Da li se neko seca advokata Vlade Gajica, SPO a onda direktor Genexa, hapsen zbog malverzacija sa Genexovom imovinom, tacnije zemljistem koje je dato Miskovicu budzasto?! Toliko o novim ljudima u DJB. Ova zemlja vapi za novim, mladim ljudima koji ce te ljude lustritai i poslati u zaborav na celu sa ex ministrom informisanja, najvecim radikalom i borcem protiv evropeizacije Srbije, Aleksandrom Vucicem, Tomom Nikolicem, Sutanovcem, Cedom, Zivkovicem, Radulovicem,…..Novi, Novi nasoj zemlji trebaju

  13. Radulovic je novi dinkic, to smo vec videli, posto nas je SNS upropastio ,Radulovic ce nas dokrajciti, ne zaboravimo njegovo ministrovanje u vucicevoj vladi ,vid samorekamiranja za narednu politicku karijeru, seselj politicki vucicev cirkuzant koji je i potplacen za tu svoju ulogu dobro ,ako vec treba da se pitamo nesto kao narod, koji je do sad dobrano unesrecen dosadasnjim vlastodrscima , poslusajte Branka Dragasa, prof. Milana Brdara ,Milana Milenkovica , Dragana Radovica i Vasilija Milosavljevica pa ce Vam mnoge stvari u "nasem politickom sistemu" biti jasnije, pa sudite onda ali racionalno

  14. SVE BOT DO BOTA!! OVO JE JEDINI TEKST GDE SU BOTOVI DODATNO PLAĆENI DA GLASAJU U VELIKOM BROJU DA POBEDE POZITIVNE OCENE NA TEKST GDINA.SAŠE RADULOVIĆA,OBRATITE PAŽNJU ILI SU DEBEJCI PROVALILI KAKO DA ZAJEBU CAPTCHA PROVERU….HAHAHAHAHAHAHAHAHA BOTINE ĆE DOBITI 13 PLATU ALI KAD UĐU U BUDŽET !!

  15. "Jedina greška" -ako se pitate šta mu bi da ga postavi za ministra privrede, ne zaboravite da je na krilima
    priče o borbi protiv korupcije Vučić došao na vlast, a da je Radulović saradivao sa Vericom Barać, tj. iz te je priče.Ono što nije očekivao je da će Radulović odbiti ponuđeni ćup zlata za saradnju ili okretanje glave na drugu stranu,pa iskreno ne može ga čovek ni kriviti, ta ko bi odbio, inače bi mu Radulović i dalje bio ministar privrede

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.