Sastajali se sa Đurićem i Vučićem a sada predlažu sankcije: Ko su senatori SAD koji zagovaraju zakon o Zapadnom Balkanu?

Pred Kongresom SAD naći će se Zakon o demokratiji i prosperitetu Zapadnog Balkana koji podrazumeva investicije ali i sankcije

Ostavite komentar


  1. Niko ne tražiu sankcije samo poštovanje zakona. Ko ne poštuje zakon njemu slede sankcije. Ništa nije sporno.

  2. Trisolarijanac@ Mislio sam da to nikada neću reći, ali evo moram, žalim za Titom! Ova sva bulumenta koja je došla iza njega, nije mu ni do članka!

  3. Države Z Balkana se imaju kriminalne vlade. To nisu nikakve stranke ni političari to su kriminalne organizacije

  4. Moram prokomentarisati nesto sto vec duze primecujem a sve je ucestalije: naslovi su vam sve cesce i cesce zesce tabloidni. Svaka cast ako ste sustigli blic kurir alo novu i sl… nemam sumnje da mi necete objaviti komentar, kao i vecini.

  5. Suma sumarum „demokratija“ u uslovima okupacije. Inace ovi tamo su takvim zakonima istrebili autohtono stanovnistvo i u lancima dovukli africko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.