Sastali se Vučić i Dodik, slikali se sa maskama protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. To je predizborna kampanja, posebno funkcionerska zamrznta ako sam dobro cuo ? Sta koga boli briga za vucicev tviter i slike sa rezervnim modelom za slikanje kad nema nikoga.

      1. Evo ti nešto od narodske etike, sad te maske mogu na gujsce da zapandrče jedan drugom i da viču evo, evo! i sa njima da gledaju sarajevo. Kasnili su i sprdačili se sa svim i svačim, mislim na vlasne durdubake, a to je naš narod skupo koštalo.

  2. Koji je to folirant! Verovatno su se Kinezi čudili što je bez maske kada ih je dočekao na Surčinu. A na konferenciji za novinare pre toga je nosio masku.

  3. Nisu postovali razdaljinu od dva metra.! Ceternaist dana u,, karanatin,,.! To je posao Stefanovica.!

  4. Srbija i Republika Srpska imaju odličnu saradnju. Pomoćićemo RS koliko god budemo mogli našoj braći.

  5. Moja porodica nema nikakva zaštitna sredstva. Ko može verovati u njegove slike i izjave o pomoći drugima kad Srbija ne može pomoći sama sebi ?

  6. Ova dva lika su toliko „zarazna“ da tu nic ne pomaze !! Samo se dr’zte (po)dalje od njih !!!!

  7. Pomoc nece izostati bez obzira na teskoce sa kojim se svi susrecemo, jer samo jedinstveni mozemo pobediti stanje u kom se nalazimo.

  8. Srpska posla, samo kuju neke teorije zavere, gledaju sve crno, skrivene namere. A to sto ne postuju mere zastite nikom nista
    Nose maske, ne nose rukavice ali se ne rukuju. Niste zapamtili da nema rukovanja i ljubljenja?

  9. Ovo je primer kako treba da se promovišu državnici u ovom momentu. Bravo za ovakvo zalaganje i borbu za očuvavanje zdravih i bezbednih ljudi koji sleduju na njihovom primeru ovakvu zaštitu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.