I Beograd i Priština bez mnogo aduta: Kakva je pregovaračka pozicija Vučića pred sastanke u Briselu?

Ostavite komentar


  1. Formiranje ZSO je prioritet svih prioriteta i da bi se nastavio dijalog, Priština mora da to izvrši.

  2. Надајмо се да су у Бриселу и европским престоницама схватили да имају довољно главобоље и без „појаса Газе“ на југу Европе, те да не могу да дозволе да им српски ЈУЛ-Хамас приреди неко још непријатније изненађење!
    Надајмо се да им је дошло у главу да Вучићу и његовим талибанима морају моментално да заврну и уши и руке, и приведу их познанију права!…

  3. Adut predsednika je da će sve do izbora obećati međunarodnoj zajednici a ako pobede neće ništa ispuniti.Narod će dobiti sankcije a oni će vladati po principu Severne Koreje.

  4. Formiranje ZSO na necije „lepe oci“ tesko da ce uspeti. Mora se pre svega Srbima jasno predociti sta sadrzi formulacija ZSO i onda se postavlja pitanje da li su Srbi uopste voljni da takvo nesto prihvate i formiraju, jer ZSO moze iskljucivo pod direigentskom palicom Albina Kurtija i u sklopu Kosovskih zakona i ustava. Sve ostalo je necija bujna masta i revija lepih zelja za slobodnom i neometanom destrukcijom Kosova. Republika Srpska se sigurno vise nikada i nigde nece ponoviti.

  5. @Миливоје Радаковић

    Stvarno? Bitno da su po tebi i slicnim autosovinistickim talibanima „konstruktivni elementi“ fasista i populista Kurti i citava ta velikoalbanska tvorevina na Kosovu izgradjena na „vrednostima“ teroristicke uck.

  6. @Lepe zelje i snovi

    Isto tako nece biti ni „republjike aljbanske“ na Kosovu. Imate Albaniju pa se tamo igrajte drzave. Koga zanima.

  7. @Lepe zelje i snovi Најбољи сигнал васколиком србству да од нове „Републике Српске“ нема ништа, била би промптна демонтажа ове постојеће…

  8. da se rasvetli taj teroristicki događaj u tom selu banjska i to od strane istražitelj iz evrope i onda da se upozna javnost i posle zna se , kazne i to dobre, za stranu koja je to sve organizovala, i koja štiti izvršioce ,

  9. Kosovo je samostalno a od Srbije mozemo jedino jos da napravimo Ruski i Kineski logor za prevaspitavanje pa kako kome odgovara.

  10. @rasvetli Pa, rođače, prvi svetski rat se svetu sručio na glavu, a Srbe častio sa 53% manje muškadije, nakon što je Beograd rezolutno odbio jednu drugu nezavisnu istragu jedne druge zemlje na svojoj teritoriji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.