Savez za Srbiju: Iz Pirota koji je znao da ustane i da se bori, krećemo do pobede

Na tribini Saveza za Srbiju u Pirotu govorili Saša Paunović, Borko Stefanović i Boško Obradović i poručili

Ostavite komentar


  1. Дај бре не брукајте се лелемуди, долази вам на трибине испод педесет крљавих пензоса да вас слуша!!~! :)))
    Нису ни у Србији толики слепци да двапут нагазе на исте грабуље! Јесте да немамо среће са лопинама јер смо сви лопине, јер као што ови Вучићеви бандити плаћају фонтане од 20 000 евра цео милион, тако је и Ђилас плаћао контејнере за смеће 40 000 евради као да су ливени од чистог сребра! 🙂

  2. Serem van se na “ SAVEZ“ – “ DOS – 2 . Biće 5 – ti i 6 -ti Okotabar za vas …PREVARANTI , LOPUŽE . Prvo vratite sve pokradene pare a posle da vidimo šta kažu knjige o imovinskom stanju pre 5 Oktobra 2000 – te do današnjeg dana. ĆORKA vam ne gine…kad tad… SMRADOVI JEDNI .

    1. Zanimljivo da je ovakav komentar „prosao“ selekciju, a vecina mojih komentara se ne objavljuje. Tako sam poslao komentar 22.juna 2018 na tekst Vuka Jeremica: „Andrej Vučić: Ahilova peta predsednika“ a tice se upravo botova kao sto je i autor ovog uvredljivog komentara, bot sa kodnim imenom „Dunja“. Tada sam napisao kriticki komentar upucen redakciji, i izmedju ostalog napisao na temu botova sledece: „…Zamislite samo da kad bi ukinuli mogucnot plusa i minusa(like and dislikes), time bi vec redukovali broj botova. Jer bi onda „privatno preduzece“ zadrzalo samo manji broj botova koji umeju i da otkucaju komentar, a ne samo da kliknu plus ili minus. Time bi ova redakcija znacajno smanjila pljacku drzavnih para koje se koriste za placanje botina“. Da li je redakcija uvazila moj predlog ili su samostalno dosli do zakljucka da ukidanje mogucnosti plusa i minusa je visestruko korisna mera, nije toliko ni bitno. Zelim samo da cestitam na ispravnoj odluci redakcije Danas-a, zadali ste ozbiljan udarac sekti i njihovim botovima, nadam se da ce i redakcije drugih medija slediti Vas primer.

  3. Pa moraju deca da odlaze u inostranstvo kada je rasprodato sve i pozatvarano jos za vreme Borisa Tadica. Sad je tek pocelo da se ulaze, da se dovode strani investitori i to narod prepoznaje, zato i SzS i nema podrsku gradjana

  4. Данас су два одбора Српске Народне Партије у својим саопштењима на Фејсбук страницама партије критиковали рад локалног СНС-а, Јагодине и Свилајнца.

    Тако јагодински градски одбор Српске Народне Партије каже: “Локални СНС, безусловном подршком коју пружа Јединственој Србији недвосмислено се, зарад дела колача власти, ставио на страну оних који већ 14 година воде политику недомаћинског односа према грађанима Јагодине.” У саопштењу се подсећа да је локални СНС у време избора 2016-е године представљао опозицију “а данас једногласно подржавају сваку иницијативу Јединствене Србије у јагодинском Парламенту.”

    Да подсетимо да Српска Народна Партија нема одборнике у локалном јагодинском парламенту. У саопштењу се још каже. “На тај начин, изневеривши очекивања грађана изгубили су легитимитет и де факто одступили од званичне политике Владе Србије па се тако јагодински градски одбор највеће странке у Србији претворио у групу грађана коју уједињује само једно, лични интерес.” Даље се у саопштењу наводи: “Фиктивна запослења и запослења људи без квалификација за послове које обављају додатни су терет већ оптерећеном градском буџету најзадуженије општине у Европи.” На крају свог јавног обраћања СНП позива руководство и чланство СНС-а у Јагодини: “Градски одбор Српске народне партије овом приликом позива руководство јагодинског СНС-а да ускрати подршку Јединственој Србији и на тај начин покаже да им је интерес града и грађана на првом месту.” “Такође, Српска народна партија Гр.О. Јагодина позива незадовољне и измаипулисане чланове јагодинског СНС-а да приступе Српској народној партији и тако постану део једине искрене и доследне опозиционе опције на нивоу града.”

  5. Gradonačelnik Vasić ustvari podržava Savez za Srbiju i PNS kso i njegov prijatelj gradonačelnik Paraćina Saša Paunović. Iako je Vasić u koaliciji sa SNS više voli sam da vlada. Podržavajući opoziciju u Pirotu hoće da ukloni SNS. Na skupu bili i njegovi bliski saradnici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.