Savez za Srbiju još vaga o „malom Šengenu“

Narodna stranka, pokret Dveri i Glas s neodobravanjem gledaju na inicijativu iz Ohrida

Ostavite komentar


      1. Naredbe sa zapada su stizale od 2000.do 2012.“Uništi vojsku“,i vi odmah “naredjenje-izvršenje“,a sad…pa sad vidimo ko se krije kad ide u zapadne ambasade,pa posle toga izaziva haos u gradu.

  1. kratkoročno Makedonija i Albanija imaju korist a dugoročno Srbija.
    dakle jedna od boljih inicijativa za poslednji 10 godina na Balkanu.

  2. Opozicija uopšte ne sme sebi da dozvoli da joj se ovakve stvari nameću kao značajna tema, pošto su šarolika grupacija logično je da će svaka stranka o ovom pitanju imati svoje mišljenje što će režim iskoristiti da prikaže kako su nesložni. A usudio bih se da kažem ne samo režim nego čak i mediji koji se trude da bar u izvesnoj meri budu objektivni. Lideri opozicije treba jednostavno da saopšte da svaka stranka članica ima o ovome svoj
    stav, ali da to u ovom trenutku nije prioritetna tema, nego je to obaranje Vučića i njegovog mafijaškog fašizma, a da će se nakon ostvarenja tog cilja svaka stranka opozicije podrobnije izjašnjavati o pitanjima kao što je „mali Šengen“.

  3. Vidi Evropa da je Srbija zemlja ideja i napredka, bez predrasuda i mesanja Albanskih snova i realnosti. Mali Sengen je nova buducnost Balkana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.